Sista dagen...

...på denna veckan, sen mådag och som vanligt är det najs, familjen lediga tillsammans =)
Ninni har varit rätt trött idag, men hon har druckit bra, ätit nästan som hon brukar och ändå varit rätt pigg när hon är vaken, trots att det inte är lika mycket som vanligt. Hon vilar nu igen, men hon får sova hur mycket hon vill, bara hon kommer upp och ätet och dricker lite.
Låta henne sova, kroppen tar hand om det som behövs. Men tänderna, ja det tror vi fortfarande på, hon har inte kräkt mer och de håller ju på att ta sig igenom tandköttet båda på samma gång.

Jocke va iväg och jagade, men de fick inget. Men de va på det nyaste stället och där va väl fint.

Sen efter att vi ätit frukost allihopa, så kom Mange och hälsade på. Imorgon är vi ditbjudna på kaffe och tårta =) Han fyller ju år!!! =)

En liten konfronation har det med blivit idag. Som Jocke gjorde, rätt tyckte jag, för jag va med rätt mätt på det hela. Tråkigt när folk hålla på det viset.
Inga konstigheter, han sa att bägaren runnit över nu och förklarade, personen ifråga snackade med honom och de förstod väl varanda rätt bra tror jag. Hoppas jaf iaf, hade varit skönt om allt bara hade lagts ner. Förstår inte vad det tjänar till.
Jaja, återstår väl bara att se.

Eftersom Ninni antagligen kommer sova en del idag, så har jag faktiskt tagit fram mina målarsaker. Ska pilla lite med de två tavlorna jag har påbörjat, alltså en riktig chill-dag.
Eller ja, när hon sover iaf. Vi hann iaf med att plocka undan lite innan hon gick och la sig och jag tänkte att vi skulle dammsuga idag och damma lite...sen ska vi bada med =)

Hoppas ni alles får en bra sista dag denna helg...en liten tanke till dig Mange som ska städa det du helst inte vill =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0