Nytt försök...

Snacka precis om att stick ner till pizzerian lite tidigare idag, fix oxh dona tills de andra kommer och sen hinner vi äta pannkakor, bra start på dagen för de andra =)
Så får vi ätit de här jäkla pannkakorna med!

Atlas har gått och blivit mer golle nu. Fy vad dryg han är. Cox har ju buren där han är under nätterna så att han verkligen säger till när han behöver gå ut på morgonen. Det har ju blivit senare och senare och nu är det ju Ninni sov väcker oss alla. Men det är skönt att ha den så han inte springer rundor, för vaknar tidigt nu med och börjar springa rundor, så bli han ju nödig med. Nu hinner han ju iaf väcka oss om det är något.
Till det dryga nu då med Atlas.
Han har börjat göra sitt inne på morgonen istället för Cox!!!
För fan!
Protest för att han inte har bur??? Möljigt, men va fan, ha en bur för att få den ene helt rumsren och den andra börjar igen.
SUCK!

Ska kanske ta en kaffe med Patrik, Therese och Lukas sen när Ninni vaknar igen. Hon har varit uppe sin lilla stund nu på morgonen och ligger och vilar igen.
Jocke sa precis att han tyckte hon va rätt taskig ändå, asa upp oss och sen efter, runt en timme, gå och lägga sig igen =)
Jepp!

Jag är lite förkyld med, jag anade att den skulle komma och är den på besök. Drygt det med, men jag käkar mina halstabletter och jag ska sno till mig en citronklyfta med när vi är på pizzerian =)

Nu har Jocke tråkigt, får se om vi kan göra nåt innan han börjar krypa i taket eller nåt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0