La Café frukost

Vi hade sovmorgon idag....kommer inte riktigt ihåg när vi hade det sist. Men skönt va det, fast nu såhär i efterhand, så känns det att man har sovit lite för mycket egentligen. Lite seg =)
Men frukost och kaffe på La Café med Salle gjorde lite på sig =)

Ninni sov hos mormor i natt. Jag hade ju Alex igår och vi sack upp till mormor med mat och käkade. Sen va dte dags för Ninni att vila, så under tiden hon vilade, så stack jag och Alex iväg med hundarna. De hade så roligt, vi kastade pinnar och de skulle givetvis ha samma pinne och retades med varandra. Cox är minsann riktigt kaxig =)

Sen lämnade jag Alex hemma hos sig och jag körde upp till mormor igen. Ninni hade inte somnat helt , utan bara legat och vilat och myst i sängen. Det syntes att hon va trött och eftersom jag skulle ner till pizzerian igen för att hämta Jocke, så stannade Ninni hos mormor. Vi satt och mös och fixade välling och sen gick hon och la sig och jag körde ner till Jocke.
Han hade det lugnt när jag kom ner och allt hade gått bra, han reder sig hur bra som helst min man =)

Vi körde hem och hade en mysig pokerkväll. Dock började en turnering så pass sent att jag va trött redan när vi registrerade oss till den och sen orkade jag knappt tänka efter ett tag. Jag låg ändå rätt bra till, va en bit under 200 kvar när jag (eller Jocke, jag lämnade över till honom) åkte ut och det va 2000 som startade.
Lite pokerkväll ikväll med kanske =)

Vi kommer nog inte anstränga oss rent för mycket idag.
Jocke skulle ju jobbat, men blev inte så. Happy, nej det är vi väl inte över det. Men får se vad som händer resten av veckan. Jag ska med jobba i helgen iaf, vilka dagar vet vi inte än.
Ska bli roligt att jobba tillsammans med Jocke iaf =)

Ninni har hållt sig pigg nu, äter bra och har inte haft nån feber. Hostan hänger kvar, den där slemretande hostan, sista ska lossna och vi gör vad vi kan för att underlätta för henne. Hon kämpar på med iaf =)
Hon vilar nu och vi tar det chill =)

Ha de, så höres vi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0