Kalas och fika

Ja igår va vi ju på kalas, Emma har fyllt år och det va dags att fira henne.
Vi åt gott och allt va lagom och trevligt. Ninni trivdes bra och nu fick hon ju träffat kussarna med. Hon tyckte det va jätte spännanade när de srang upp och ner för trappan och ville själv prova.
Vi stannade nån timme och sen gick vi bort till moster Russi och Andreas en sväng och hälsade på innan vi körde ner till pizzerian för att säga hej och hämta Pappsen =)

När vi kom hem blev det ett snabbt bad innan Ninni gick och la sig och sen dröjde det faktiskt inte så länge innan vi med gick för att sova.

Ninni har ju fått för sig att vakna tidigt...och det blir bara tidigare och tidigare. Vi höll henne uppe lite extra igår, så att hon skulle va riktigt trött. Men det hjälpte inte.
Halv 7 vaknade hon och drog sen upp oss efter lite skäll. Jocke fixade välling till henne och jag tog ut hundarna.
Men sen la vi oss igen och efter lite halvprotester från Ninni, så somnade hon med om och vi gick sen upp lite efter halv 10. Skönt.
Halv 7 är ju inte godkänt, det har blivit  så sedan vi va på vår grillning och hon va så slut efter det och la sig tidigt.
Ändring, 8-9 som innan är bra =)

Idag händer nog inte mycket. Vi känner oss inte helt på hugget, jag vaknade med en jävla huvudvärk och känner mig konstig i kroppen och Jocke känner sig rent förkyld igen. Jävla skit som går!!


Lite bilder från gårdagen, alla barnen har roligt....farmor med =)

































På pizzerian hade Ninni hur kul som helst med magneterna =)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0