Host, host

Det är min hals som bråkar med mig. Har halvont och hostar. Drygt, men har köpt halstabletter och te har vi hemma, så ska nog få bukt på detta med =)
Vid 7, som dagarna börjar nu, vaknade Ninni och tyckte vi skulle upp. Inte Cox som väcker henne nu längre, han sov när jag kikade ner på honom.
Ninni fick vällingen, Jocke tog hundarna och sen la vi oss i sängen igen. Ninni tog god tid på sig att dricka sin välling och sen kom hon till oss i sängen innan vi gick upp och jag stack och handlade lite.

Efter lite jordgubbskräm la sig Ninni för att vila igen och vi sitter här och har vår nördstund framför våra datorer och dricker kaffe =)

Ninni är iaf piggare idag, va kanske en såndär dag att repa till sig ordentligt igår, sova och samla krafterna.
Ska försöka ge oss ut med hundarna idag och sen, om det inte visar sig att Ninni blir tröttfia idag med när vi varit ute med hundarna, så tänkte jag att vi skulle ta oss ner till pizzerian och göra pannkakor. Va längesen nu och Jocke och Salle har pikat mig ett tag nu =)

Hoppas att solen tittar fram som den gjorde igår, snart är all snön borta och vi behöver sol så den kan hjälpa till att torka upp marken.
Sol, sol!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0