Upp tidigt

Vaknar av att Jocke går upp, sen ringer klockan med.
Upp och hoppa!
Kaffe, sen göra oss klara och Ann kom hit. Hon va här med töserna när vi körde in till Hörby, till socialen och blev klara med papprena om Lillan. Så nu är Jocke pappa till henne enligt lag med =)
Så va det klart.
Sen körde vi hem och Jocke skulle föröka få igång sin jobbebil igen. Den ville inte innan. Inte nu heller...han fick byta betteri med ett annat han använder till agregatet och sen på med en värme och efter ett tag hade allt tinat upp och ville som han.
Sen for Jocke iväg och jobbade.
Ninni som legat och vilat vaknade lagom för att få säga hejdå till Pappsen. Hon vaknade till ordentligt mysandes i soffan och nu har vi lekt lite. Ska ner och fixa med bettefinne snart och fixa till i köket. Dammsuga får vi med göra idag. Men vårt jobb idag är att fylla på med ved i källaren. Det har gått åt lite fortare denna omgången, har ju bara blivit kallare och kallare. I natt har det varit nog -20 till -25 grader, inte klokt. Svinkallt!!

Jocke kommer nog jobba till sent ikväll. Han kom ju iväg senare och de har en del jobb som ligger bokade idag. Men de skulle försöka få väck vad de kunde idag, så de slipper ha rent övermycket imorgon.
Sen är det julatton och ledigt =)
Men Jocke har jouren...visst är det fina pengar om det kommer in jobb, men hoppas bara att de isf kommer så lämpligt som möjligt, om jag säger så.

Julen firar vi hemma. Har ju ingen bil, så vi kommer ingenstans och hundarna kan vi inte lämna hemma själva, så det hjälper inte att låna nån bil eller att bli hämtade. Annars hade det nog blivit att vi hade firat hos svärmor och svärfar.
Men en hemmajul kommer bli mysig med. Lugnt och skönt, vi gör det vi vill, när vi vill och familjen är ju samlad.
Inte för att vi kan skryta om att vi har nån överdriven julkänsla, men dagen kommer ju ändå.

Så, ni ska få lite bilder från vår lilla promenix igår, sen ska vi ner till bettefinne.


Soligt och fint vinterväder






Ninni åker på =)






Ett vink-vink-foto vi skickade till Pappsen, Lillan sussar gott innanför min jacka =)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0