Stormigt värre

Ja, ut skulle jag med hundarna och skulle öppna altandörren. Fick minsann ta i för att öppna och när jag sen får upp dörren blåser det in snö...
Hundarna tyckte nog inte heller det va så kul att va ute, speciellt inte Cox, för det gick undan idag =)
Ved hämtade jag sen upp och fart i kaminen fick jag. Gäller att hålla den igång idag när det blåser så.
Ninni och jag går runt i mysbyxor och mysstrumpor, det är lite kallare på golvet nu innan kaminen värmt upp rummen helt.
Men fy så bra den är nu när den har fått komma igång som den ska, den fick va igång nåt dygn för att värma upp hela huset och nu eldar vi om dagarna och iblande nätterna med. Kan hända att det nån timme på natten inte blir eldat. Och veden, den är bra och jag har lärt mig ugnefär hur mycket det går åt per dygn. Sen kan det ju veriera lite som idag när det blåder mycket och jag eldar lite mer. Väntar inte alla gånger tills det bara är glöd för att lägga in mer.
Skön värme är blir det med här =)

Ja, eftersom vi fått litta snöstorm nu, så ger jag mig inte ut. Ninni ska inte behöva ut och gå i detta väder för att vi ska baka kokosgifflar.
Jocke fixar shoppingen ist innan han kommer hem.
De kan inte jobba idag som de ska och ta de bokade jobben. Det blåser rent för mycket och de har redan åkt av vägen en gång med släpet, vad jag förstod det som.
Så de ska fixa pappersarbete på firman och får se om de kan ta de akutjobb som kommer.

Här hemma då, vad står på schemat?
Ja, förmiddagarna och egentligen fram till Ninni går och vilar, så brukar vi mest ta det lugnt, mysa och småfixa. Så det blir det även idag. Ska ner och fixa lite tvätt nu och tömma diskmaskinen.
Stoppa nåt i magen sen och där blir det nog lagom för Ninni att vila...sen ska vi iaf baka något, så det får bli negerbollar, för det har vi iaf saker hemma till =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0