Kärring!

Hela huset sover, här är så tyst...nja emellanåt inte, då Lillan tappar nappen.
Men annars är det bara kaminen som låter sådär lite mysigt av elden.
Jocke vilar med, han är hemma idag.

Han åkte till jobb, men sen ringde han och frågade om jag kunde komma och hämta honom, han är inte bra i magen. Antagligen nån bakterie han fått via jobb. Han har känts sig lite halvkass, men ändå inte varit riktigt dålig. Har ju jobbat och så, men magen ger inte med sig.
Men det blev inte så att jag hämtade honom, för när jag fått ut hundarna i bilen, klätt Lillan, väckt Ninni och va på väg att få på henne uttekläderna, så ringde Jocke igen och sa att Jörgen kunde köra honom hem ist.
Det va bara att ta in hundarna igen och av med kläderna.
Ninni mös ner sig i soffan och tittade på Shrek =)
Men det är rätt bra, nu kom vi alla upp i mer lagom tid idag, så kanske vi kan få in en lite bättre rytm  =)

Jag måste kräka lite till över vår grannkärring...
Hon sneddade ju över vår infart för att ta sig ut. Och fine, hade det varit en mer normal och trevlig granne, så hade jag inte brytt mig ett skvatt, men nu är det hon...
Ja, iaf. Nu idag har det varit en gubbe med sin traktor hos henne för att få ut hennes bil. Och gubben har fått jobba!
Jag va ute och tog ett bloss när jag såg att han va där och jag hörde hur kärringen gnällde över all snön. Gubben undrade om hon inte hade nån skyffel eller nån kvast, när hon frågade honom om han inte kunde skotta lite här och lite där och få bort snön från hennes bil med.
Oh, nej hennes skyffel och hennes kvast hade ju blåst omkull och inga skaft va det heller som stack upp från snön...hon visste inte riktigt vart hon hade ställt dem heller. Det hade ju blåst så förfärligt med, hon va så trött på detta "vita helvete", hon ville inte bo i gamla Önneköp...blablabla...
Men för fan, flytta då!! Kärring!
Jag blev bara mer och mer irriterad när jag hörde hennes kvidande. Som om hon överhuvudtaget haft nån snöskyffel eller kvast framme! Så fan heller, hon har pulsat sig igenom snön det lilla hon varit utanför dörren. Late kärring!
Jag gick in.
Sen nu, när jag va uppe och la Ninni, så såg jag hennes bil på vägen på andra sidan (den sida hon använder vår infart) och gubben med traktorn va med där.
Förmodar att gubben hade hämtat sin skyffel, för han kom gående genom hennes igenväxta tomt och kärringen visade så fint vart han kunde gå till vår sida.
Han tog ett tag med skyffeln i det som vi skottat upp i en hög och då blev denne irriterad.
Tänkte nä nu jävlar, ska kärringen få honom att skotta en gång till henne där!!??
Gick ner och sa till Jocke, tog en cigg och gick ut på den sidan.
Lite skönt va att när jag stod och tittade på stackars gubben som skottade, så hade han skottat en gång så att sopegubbarna kan ta hennes soptunna.
Helt ok.
Men jag ska skotta igen den gången. Vill hon ha en gång till sin jävla soptunna, så kan hon skaffa den på sin egen tomt.
Vi hade kunnat behöva lite mer plats till Jockes jobbebil via den infarten och snön måste ju vägen nånstans....
Moahahahahaaaa....
Japp. Jag vet, varför engagera sig?
Men den kärringen tappade sista droppen i bägaren för ett tag sen, så hon kan hålla sig på sin egen sida och sköta sitt. Sitta där bland allt skit och inte kunna ta sig ut från sin vildvuxna djungel.
Så roar Anna sig på landet, haha!
Grannfejden nästa! ;-)

Så, nu fick jag kräkt lite över henne igen =)

Nu ska jag kolla rundor lite här på nätet, fick en idé innan idag, så jag ska se vad jag kan fixa. Får se om det går, så ska ni få se sen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0