Nä inte mycket mer...

Nä, denna dagen har inte bjudit på mycket mer än gårdagen gjorde såhär långt iaf.
Tradit...börjar bli smått jävla mätt på att sitta här dag ut och dag in...hoppas så att vi kan få tag i en bil snart så man kan få se annat än sin egen jävla nersnöade trädgård.
Det va så skönt förra helgen att få jobba, få komma utanför dörren, träffa folk!!!
När jag va inne i Hörby med Lillan sist på BVC, så fixade jag ju med Ninnis present med och jag träffade Salle. Då tog vi en kaffe på La Café och som jag njöt då! Hade kunnat sitta där hela dagen.

Ninni stackaren behöver komma härifrån hon med. Det va ju så kanon innan när vi hade eftermiddagarna då vi åkte till Baronfamiljen och hälsade på, fick Ninni med lekt av sig.

Men, som sagt, bara att hoppas att bilproblemet snart blir klart och vi kan köpa ny bil. Nya bilbarnstolar måste med införskaffas...

Hundarna måste få komma ut i skogen och springa av sig riktigt ordentligt. De är så rastlösa, Cox stack idag igen. När jag 3 minuter innan stod och tänkte på att det va så skönt, han kanske har lärt sig att han inte får sticka iväg...tji fick jag.
Men de busar av sig lite ute på altanen iaf, där ar de inte så långt från oss och kan se oss, så de tycker inte det är lika hemska att va där ute.

Idag...ja vi sov länge allihop. Ann kom hit på en liten kaffe och lämnade presenten till Ninni. De har varit helt innesnöade i skogen...bull.
Jocke körde sen iväg och skulle införskaffa pulka och snöskyffel. Fanns inga...men han fick tag i nåt att skotta med iaf, så nu har vi en trappa igen =)
Men ingen pulka till Ninni-skrutt....skit åsse!
Nån som kanske vet vart man mot förmodan kan få tag i en????
Eller kanske nån som har en till salu????
Nu när det ändå är ok väder, så hade det varit så kul att gå ut och åkt pulka med henne...och det hade underlättat för mig med, att gå till affären hade blivit lättare. Lillan i sjalen och Ninni i pulkan.
Får väl ragga vidare.
Ja, sen kom Micke hit, Jocke har följt med honom på ett jobb. Ninni ligger och vilar och Lillan sover hon med. Hundarna ligger, tack och lov, och sover gott tillsammans i korgen.
Här är tyst, det brinner i kaminen och dagen rullar på. Snart är klockan 16, dagen har bara försvunnit och inget har blivit gjort.
Ninni är inte bättre idag heller, dålig i magen så vi fick gå ner och duscha ev henne. Sen tog vi ett bad när vi ändå va i farten. Men inte ens det roade henne överdrivet. Hon mös bara, inget lekande som hon brukar.
Men hon åt bra iaf, så litta slö bara antagligen.
Behöver komma ut, blir ju rätt enformigt om dagarna ändå, trots att man försöker göra nåt varje dag som att måla, baka, koncentrera sig på nån speciell lek, dansa, fixa och dona....och självklart gå ner till bettefinne. Det tycker hon är kul, hon lassar in kläderna i torktumlaren och jag hänger upp det som ska hängas =)
Min rediga tjej =)

Men! Imorgon ska iaf jag få komma härifrån en stund! Svärmor hämtar mig och då ska vi iväg på julklappsfixeri! Jag vet redan, men ni får vänta och se vad töserna får =)

Nähä, om man skulle ner och fixa så Jockes jobbeskor blir torra efter tvätten...tömma diskmaskinen och...ja sen får vi se.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0