Ingenting men ändå halvstirr

En väldigt lugn förmiddag.
Ninni har lagat mat åt oss som vi mumsade i oss. Jag fick dock inte reda på vad det va, det hade hon nog inte kommit på själv. Men sen serverade hon ägg =)
Diskade efter oss gjorde hon med i sin lilla vask. Härliga tös!

Sen har jag fått guida Jocke till ett jobb. Hans GPS är kass, så med mig i örat och hans jobbelur i handen med en karta, så hittade han. Ett konstigt namn på en liten gata som inte hans lur hittade, men när jag försökte hitta det, så såg jag att det stavades lite olika....dumt. Men fram kom han iaf =)

Stirr, ja det blev det lite i mitt huvud. Telefon som ringer, Jocke behöver hjälp, Lillan som blir kinkig, Ninni som kasar på boken på golvet som hon inte ser, hundar som går rundor och småmuckar med varandra....allt på en gång...ett såntdär litet ögonblick man bara vill kunna frysa allt och alla ett par sekunder och då hinna med att rätta till så alla är nöjda och glad igen... =)
Tur det bara är de små korta stunder när det väl händer =)

Ninni vilar nu. Undrar om hon inte håller på att bli lite kass. Börjar nog bli lite dålig i magen. Får se under dagen, så det kanske är mat som gjort att hon bara inte är lika hård i magen som hon varit ett tag nu.
Men hon har sovit rätt dåligt i natt, så hade inte förvånat mig om hon blir dålig.

Lillan sussar så sött på Jockes kudde just nu. Vi satt alla tre och mös i soffan och tittade på Bilar-filmen. Men Ninni diggade den inte riktigt. Så det blev Mumin sen ist.
Men så va det med Shrek den första gången med, sen blev hon nog lite småkär i Shrek när hon sett honom ett par gånger. Så Bilar lär hon nog titta mer på sen tror jag nog =)
Hon va så söt när bilarna körde fort eller krockade, "ojoj" "åh, nej" sa hon och höll ena handen om kinden =)

Nu ska jag bara sitta här och bara va. Kom på att jag vill förnya bloggens utseende helt efter jultemat, så ska kanske börja spana lite på det redan nu, man fastnar lätt med det och tiden bara flyger iväg då... =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0