Hmm...

Ja, lite blandade känslor idag. Känner mig inte helt på topp själv, men jag hoppas att nån förkyldning inte utvecklar sig mer så jag slipper det iaf. Bara så drygt!
Efter lite om och men med skottning för att få ut hundarna och så, så kom jag och töserna ut. Vi gick bort till grannen och pratade med dem. Sen blev det inte mycket mer av utomhusvistelsen....för mitt i allt när vi stod där och pratade, så kom Atlas springandes på vägen.........japp, han hade klättrat/hoppat över hundgårds-staketet!!
Jag fick inte honom igen. Såg att de inte hade trampat ner snön som de brukar, så de står ju lite högre nu.
Jag skottade undan lite och sen gick jag tillbaka igen. Vi pratade klart och Ninni och jag tog scootern och gick tillbaka till backen som är på andra sidan vägen om vårt hus.
Men vi hann inte göra mycket, Atlas kom springandes igen. Från andra hållet kom två hundar. Lösa!
Fan....Atlas sprang förbi oss och fram till de två, vilket det visade sig va två tikar och den ena höglöpte. Hehe...inte så bra.
Men ägaren gick tillbaka och jag tog med mig Atlas, in med honom i huset ist och där va vår utestund över.....
Fan asså!
In med Ninni, som först inte ville. Hon vände när vi nästan va vid trappan. Vi hade ju bestämt att vi skulle till affären och dit va hon på väg...fick locka henne med russin och ett par chipsbitar.
Sen ut och hämta in Cox och sen har dagen varit sådär.
Nu har Atlas lärt sig att han kan ta sig över, så det lär han fortsätta med.

Nåja. Jocke kom hem, vi åt och sen när Ninni gått och lagt sig, så fixade Jocke till värmepumpen i källaren som frusit och vi tätade dörren och fönstret provisoriskt. Jocke ska köpa isolering imorgon, så det kan bli redit gjort, så håller sig värmen bättre underifrån här.
Sen nästa år får vi ju nya fönster =)

Nu sitter vi här och ugglar...imorgon är Jocke ledig med röven full ändå. Men det kommer bli massa fixat =)

Ha de, hörs!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0