Flitig!

Känner att jag ändå varit rätt flitig idag!
Lillan sov längre än jag vantat mig innan i eftermiddags, så jag och Ninni hann ju med tvätt, disk, kök!
Sen blev Ninni trött igen, så hon gick och vilade en sväng. Lillan klaffade det hela med att vakna och va hungrig.
Så mat till henne, lite mys och snack och sen slocknade hon gott igen.
Då va det bara att ta med hundarna ut, släppa dem i gården och börja skotta en gång mellan garaget och källaren och jag fick fram källartrappan med, den fanns där under all snön minsann! =)
Sen va det bara att traska, fram och tillbaka....fram och tillbaka...några lass ved med rullebören blev det avlastat och sen in i källaren med det för stapling.
Jag hann nästan tömma garaget. Men Ninni vaknade och jag tyckte inte det kändes direkt lönt att dra ut henne för det lilla som är kvar att köra.
Men vi har ved inne nu iaf för nästan en vecka, så vi klarar oss ju!
Efter lite mys, så blev det lite toast i magen. Och varm bojboj, mmmm!
Dammsugade gjorde vi se, så klart gick Ninni med sin och jag med min, hon är så flitig hon med!. Hon flyttar på skorna i hallen, dammsugar och ställer tillbaka dem sen igen. Möjligen i lite mer oordning än innan, men vad gör det!

Åsa och barnen kommer imorgon och hälsar på! Mycket trevligt!!
Jag skulle ju ha varit där med lussekatter och peppisar, men lite svårt utan bil. Så nu kommer de hit ist och då fick jag och Ninni anledningen till att baka cheesecake igen =)
Hade först tänkt göra det med peppisar ist för digestivekex, men Jocke tyckte inte det lät som en bra idé, så jag har gjort en combo-cheesecake!
Halva med digestivekex och halva med mariekex blandade med bojboj (Jockes idé), så vi får se hur det blir =)
Jag ska ta en bit papparkaka i munnen tillsammans med själva smeten imorgon, så vet man sen om det är lönt att göra med peppisar sen nån gång =)

Så morgondagen är bokad, lek snack och fika. Blir nog lite plock-undan och dammning imorgon med, så är här fint inför julafton =)

Jocke sliter som ett djur idag, han är inte hemma än och jag tror inte han är hemma än på en timme eller två...han lär va sliten när han kommer hem. Fy, kan bara tänka mig hur han kommer känna sig imorgon när klockan ringer...jag hoppas verkligen att bilen inte klöddar för honom imorgon med. Inget kul att starta dagen med!

Jag ska gå och ladda kaffekokaren till Jocke så han bara kan trycka på knappen imorgon bitti, lägga in lite mer ved i kaminen, lägga mig här på soffan och bara pusta ut, för nu är jag rätt trött. Kommer nog somna...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0