Akt två

Så, köket blev fixat, sen satte vi oss och åt frukost och jag satte på kaffet, då Mange va på väg.
Frukost i magen och sen kom Mange och det blev kaffe och cheesecake, snack och Ninni fick visat sin dator, pianot och gitarre =)

Mange gick precis. Eller rättare sagt, han kasade ner för altantrappan, som jag sa till honom, tur han är lång så det inte blev så långt för honom att kasa =)
Ingen skada skedd iaf!
Andra dörren går inte att använda mer nu...den har klöddat innan med att stänga och nu när Mange kom så gick handtaget av. Bakdörren går att använda, men jag får ge mig ut och skotta först då. Kan jag göra när Lillan somnat, ska skotta altantrappan med så man slipper åka kana.
Ninni gick precis och vilade. Dock har inte Lillan somnat än, så får vänta med utomhus-sysslorna. Ska ner och städa golven, är rätt skitit nu efter vi tog in ved igår.
Skotta kan jag göra när Ninni vaknat igen, så kan vi leka lite ute i snön med =) Jocke gjorde en backe och trappsteg till henne igår på en av snöhögarna efter plogandet =)

Ja, när jag ändå sitter här nu och väntar, så kan ni ju få julhelgen med lite kortfattat.

Julafton firade vi hemma. En lugnare julafton får ni ju leta efter!!
Jocke va och handlade och fixade på förmiddagen, sen tog vi det bara lugnt och när töserna vilade, så gjorde vi med det =)
Upp sen och vi skulle göra knäck och kola.
Knäck blev det inte så mycket med...bunken tålde inte micron...började lukta bränt och det va knäcksmet blandat med plast som rann i micron...hehe.
Men kola ist då....japp, ner i kastrullen med allt och Jocke la till lite hemliga ingredienser och sen fick det puttra medans Jocke började med maten.
Kolan blev sketago!!!!
Ska göra mer sen i veckan =)
Sen julmiddag, ja det som vi äter, alltså inget superjulbord om jag säger så.
Mat i magen och sen blev det klappöppning!
Jag och töserna hade redan fått klappar av Jocke när han kom hem. Töserna fick varsitt jättefint armband med hjärtan och jag blev ännu mer guldklädd!!! =)
En Bismark fotlänk!!!
Han skämmer bort mig min fine man =)

Ja, Ninni öppnade paket efter paket. En dator av farmor och farfar Fribbe. Överlycklig blev Ninni och när Jocke snällt sa till henne att det fanns mer paket att öppna och försökte lägga undan datorn, så blev det liv i luckan!
"Min, Ninnis, NEEEEJ!!!"
Dator poppis - check!
Men sen fick vi henne att fortsätta med klapparna och hon tyckte om allt, sken upp och tyckte det va skoj att öppna paket igen.
Lillans öppnade jag med Lillan senare när Ninni lagt sig.
Efter undanplockning och så, så...somnade vi. Hehe.
Jocke hann somna när jag ammade Lillan och jag tittade bara lite på TV sen innan jag knoppade in.

Lördagen. Ja, Jocke va lite bitter på julen överlag. Och lite extra bitter då småsaker fattades. Detta ordnade upp sig under denna dag =)
Vi hade över Maria, Danny, Amelia och Jonas på middag. Jocke lagade den och shit vad god den blev!!! Super!
Vi drack gott och åt gott. Ersättning till Lillan, så jag drack faktiskt med lite.
Mange kom med på kvällen och det va en kanonkväll. Hade så trevligt!
Ninni vaknade till och jag gick upp till henne. Frågade efter pappa och jag tror hon va inställd på att han inte skulle va hemma när hon vaknade sen. Han hade ju varit ledig sina två dagar nu som en vanlig helg...
Jocke gick upp, tog in henne i sängen och jag satt här och snackade vidare med Maria och Danny.
När de skulle bege sig, så kom helt plötsligt Ninni ner för trappan...Jocke hade somnat då Ninni hade gjort det. Men Ninni hade visst vaknat igen och där kom hon =)
Vi vinkade hejdå till familjen Eckhoff och mös lite innan jag gick för att lägga henne igen. Men hon vill einte sova, hade vaknat till för mycket. Va lite gnälligt innan hon gav med sig...
Så. Vid 3 tiden fick jag somnat.

Igår. En väldigt lugn dag. Förutom att vi tog in sista veden från garaget. Nu är det inne iaf och nu idag ska jag ringa och se vart vi kan skaffa mer. Finns ett par annonser på Blocket från Hörby, så jag ska ringa dem. Annars ska det finnas ett ställe här ute, men har inte nummret dit.
Hittar väl nåt iaf.
Ett kvällsbad blev det med igår, vi klämde ner oss alla tre =) Men fy fan vad kallt det är i kvällaren!! Luftpumpen vill inte....jag har skottat kring den, men den har nog frusit. Ska ut och ta mig en titt på den med idag.

Så. Bilder får ni sen, de pallar jag inte fixa nu.
Nu ska jag resa mig och komma igång med akt två i städningen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0