Veckan tar slut

Åter är det söndag och sista dagen på denna veckan.
Ninni sover en sväng nu och jag sitter här och tar det chill. Vi är på pizzerian och de andra de jobbar på. Känner min lite lyxig på nåt sätt, för jag är hemmafru ju =) Det är najsigt!
Kommer nog få va det ett tag tror jag och har ju varit det hela tiden sedan Ninni kom om man bortser från de ändå få gånger jag hoppat in och jobbat.
Men fatta vad skönt det är att Jocke inte har jobbat och nu inte jobbar så mycket, vi är samlade hela familjen och har varit det sedan Ninni föddes. Vet att jag tjatat lite om det innan, men det är så skönt. Tycker det verkar så tråkigt när man hör hur de nyblivna papporna är hemma sina 10 dagar och sen jobbar som vanligt igen. Självklart måste man få in pengarna, livet och hemmet måste ju gå runt som vanligt. Men man kan ju dela upp det lite eller dela vissa dagar så man kan va hemma tillsammans ändå på nån vänster.
Kanske inte så lätt på alla jobb visserligen.
Men jag njuter iaf, får ha min dotter och min man vid mig, vakna varje morgon med dem och ha dem hos mig hela dagen och gå och lägga mig med dem på kvällen.
Är glad att Jocke gjort de uppoffrningar han har gjort för att vi ska kunna va tillsammans hela familjen. Det betyder jättemycket för mig och vi tar vara på denna tiden vad vi kan då Ninni är så liten som hon är. Tiden går ju så fort och sen tjoff så är det dags för dagis, förskola och skola.
Men dagis får vänta lite till, vill inte lämna iväg henne än. Så länge v kan lösa det själva så gör vi det. Sen ska hon gå de 15 timmarna i veckan så att hon får leka och träffa de andra barnen.

Nej, nu har jag babblat om allt och inget igen...=)

Kommer lite mer bilder sen =)

Bajbaj sålänge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0