Akuten

Men nej, det är inte jag eller Ninni. Men Jocke sitter där och väntar. En 4-hjulingsolycka resulterade i att Micke antagligen brutit nyckelbenet. Jocke har ont i sin tumme och kan knappt röra den, hoppas inte den är bruten eller att det är nåt allvarligt.

Jag sitter här och tittar på elden som brinner så sakta och fint och jag ska börja checka läget med Photo Shop nu hade jag tänkt. Det har inte blivit nåt av det idag, men nu har jag tid att sätta mig nån timmar med det =)

Jag passade ju Maja innan idag en stund när Baronparet va iväg och sen körde jag och Ninni ner och hälsade på Salle på jobb.
Ninni invigde sin gåstol och den tycker hon om kan ni tro. Den är som ett ufo och låter som ett =) Men den kan hon ta sig framåt med och inte bara bakåt =)
Bilder har jag inte än, för jag har inga batterier...och Jocke va inte med så att jag kunde ta med hans mobil. Men det kommer!

Jocke har varit och hjälpt Micke sedan middagstid och de ska fortsätta på torsdag. Eller ja, får väl se hur pass skadade de är. Stackarna.

Jag och Ninni va på middag ikväll hos Baronfamiljen. Det blev efter min önskan färsochrisröra =) det är så gott och jag har varit sugen på det så länge nu utan att ha kommit loss att göra det. Men snälla Åsa fixa =)
Lilla härliga Anton ville att jag skulle sitta brevid honom, vi satt med stolarna intill varandra och skålade innan vi började äta =) Härliga, härliga påg!
Tack för en god middag med trevligt sällskap!!

Nu ska jag sätta igång med Photo Shop så jag inte hinner bli för trött...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0