Utvilad

Jag vaknade för en liten stund sen och jag känner mig utvilad. Det har ju inte hänt för många gånger sen jag blev mamma =)
Men jag gick och la mig jag vet inte vid 12-tiden i natt tror jag. Jocke och Ljungvall satt och spelade lite på casino.
Jocka sa till mig att vi kanske skulle göra något åt mina boobs, för att det va ju ett tag sen Ninni ammade.
Nej, hon ska snart äta menade jag på.
Jo visst, nu sitter jag här med gigantusboobs. Ninni har inte varit huppe alls i natt och nu är klockan snart 9. Hon hade ätit jättemycket igår kväll och hon hade inte sovit så mycket heller, så hon har sovit gott hela natten.
Lite tråkigt på ett sätt, för jag hade ju sett fram emot att hon skulle vakna i natt så att jag skulle få träffa henne... Men, det är bra att hon sover, jag får mysa extra med henne när hon vaknar.

Det va ju jobb igår, allt gick som det skulle och vi hade lagom mycket att göra.
Nisse va nere i källaren och rensade och då tog jag beslag på en fin lykta. Kommer passa kanon i köket sen =) Ska ta kort när jag gjort rent den så ni får se.

Det är sista dagen på jobb idag. Nu känns nästan det lite konstigt ist. Man är ju lite av en arbetsnarkoman, eller det sitter väl i lite fortfarande, så man kommer snabbt in i att jobba. Men den vägen ska jag fan aldrig följa igen. Det fördärvar rent för mycket och nu har jag ett liv som jag inte vill ska bli fördärvat.
Vi ska äta kockens gulasch idag, vilket jag ser fram emot. Sååå god den är, stark är den med, så vi kommer alla sitta och snörvla när vi äter =) Trevlig va =)
Sen har jag lovat Salle att göra pannkakor, för det har han inte fått sen jag slutade. Massa mat idag och gott kommer det bli!

Nu tycker jag det låter som att Ninni är på väg att vakna, så höres sen! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0