Solen smyger

Klockan ringde 8 och jag gick upp, satte på kaffe och gjorde första ronden med att väcka Jocke och Micke.
Hände inte så mycket och det gjorde det inte heller nu efter rond 2, men de har till 9 på sig innan jag tar i när jag väcker dem =)
Det är dags för dem att sticka iväg och de har att göra innan de börjar jobba, för en ruta på bilen gick sönder igår, så de ska först köra och laga den.

Jag va ute med hundarna och gav dem mat och då gick jag en liten runda på gården med och kände att solen har börjat smyga fram sin värme igen. Det har ju varit fint väder dessa dagarna och det ser ut att kunna bli en varm och stilla dag idag...mamma Anna ska nog sätta sig i solen och päsa då =)
Ninni håller nog på att vakna nu med, låter nästan så. Lilla underbara Ninni, jag höll nästan på att få tårar i ögonen igår kväll. Hon satt med Jocke i soffan och de snackade och busade och Ninni tyckte det va sååå roligt! Jag satt på andra sidan rummet, så jag såg henne inte och jag ville inte gå och sätta mig i soffan och störa dem i allt det roliga. Jag satt och tittade på dem och hela kroppen fylldes av sån värme, jag satt med med ett leende upp till öronen och kände nästan hur tårarna börja bränna av kärlek och lycka av synen. Jag tog kameran och tänkte filma, men det kom jag på lite  för sent, så Ninni hade haft sitt roliga och tröttheten gjorde sig påminnd. Nåja, kommer fler tillfällen =)

Jag och Ninni va i Hörby igår. Först på BVC för att träffa Gun, som tyckte att Ninni växer bra och allt va bara toppen. Viktuppgång till 4695 minsann och  ett skutt på längden har hon gjort till 58,5 vilket har märkts påkläderna =)
Ny tid är bokad då det är vaccination igen och läkarkoll i början av juni.
Nu i slutet av maj ska vi in till Lund och hälsa på på Neo. Får vi se vad Åse har att säga och hon hade rätt förra gången när hon misstänkte att Ninni skulle pladdra som atta nästa gång de skulle ses. För som hon snackar, igår morse fick jag inte en syl i vädret =)

Efter BVC-besöket så körde vi till mormor för att hämta tvätt och fika. Ninni åt och sen fick det bli en vila i mormors säng =)
När Ninni vaknade igen så gick jag och duschade och sen blev det litet dopp för Ninni med. Vi klädde på oss och körde sen säkert hela Hörby runt för att handla. Nån sak va slut på ett ställe så då fick jag ta det i nästa affär.  Jag ville fixa lite smått och gott till Jocke och fick köra nån extra runda för det och sen blev det inom bolaget med för att köpa nån öl till Jocke med =)
Massa virrande innan vi körde till mormor igen som redan hade börjat sakna sin lilla Ninni.
Vi körde hem, Jocke och Ljungvall va redan hemma, för rutan hade gått sönder, så Jocke höll på med det.
Sen gjorde vi de där suergoda grillspetten! Gott...ooo ja!
Kvällen blev lugn med ganska sen, så jag är lite trött idag. Kanske ta en liten vila med Ninni sen =) Mysigt!

Nä, nu är det 3:e och finalronden i väckandet =) Hihi.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0