So far

Halva dagen har gått. Ninni vaknad ju för att äta och sen va hon vaken med mig en stund. Hon snackade som attan och sen när hon blev trött, så satte jag på en film och vi la oss i soffan och mös. Ninni somnade och jag fick med en halvtimme innan hon vaknade till igen.
Då vaknade Jocke med men oj vad trött jag va. En underbar man som jag har, så körde Jocke in till Hörby och köpte nybakat bröd till frukost =)
Jag och Ninni, som även hon fortfarande va trött, vi la oss i sängen och vilade sålänge. Myspys med snuttan.
Jag vaknar till av att det läggs något på mig och det va en bukett blommor!! =)=) Finfina liljor med grönt, mmm doftar ljuvligt!
Inte nog med det, Jocke hade köpt en bok till mig med!  Ödehuset av Willian Paul Young. Jag tänkte på det häromdagen, att jag saknar att läsa och vill ha nån ny bok att mysa till det med. Ment to be =)
Underbar Jocke. Tack så mycket Hjärtat!! Älskar Dig!!
Efter en dryg natt och morgon, så kan han minsann göra allt bättre och jag kan inte låta bli att sitta och titta på blommorna lite då och då =)
Men nån gitarr blev det inte, för det va för mycket folk. Ska se om jag kanske kan be Tjitchoos på jobb att köra ner till Sjöbo och köpa en till mig. Har gett mig tusan på att det är ett super tillfälle, att betala 300 är ju ganska så mycket bättre än 1000, ska ju lara mig att spela, fixar jag det inte alls är det inte lika mycket bortkastade pengar ju =)










Ninni har fått smaka Piggelinglass idag =)
Det va poppis måntro. Vi åt varsin glass och Ninni satt hos pappa och fick smaka. Namnam, hon tyckte det va jättegott och va hur nöjd som helst. Som hon tittade på pappa när han åt själv utan att bjuda.
Pappa tittade fint på mamma när deras glass va slut så de fick det sista av min med. Gottegrisar =)
Sen under tiden det va glassätande, så pratade Ninni med farmor med, kollade lite extra så det inte skulle va nåt problem med att käka Piggelin.
Konstigt men kul att höra farmors röst utan att se henne =)



Mmm, det där smakade ju gott =)




Men jag då pappa?




Gladis!




Hej farmor, jag äter isglass med pappa!




Gott!


Efter gos och snack och lite bus i sängen hela familjen, så har nu Ninni simnat och det har pappa med. Jag ska se om jag hinner ta en halvtimme innan vi ska köra ner mig till jobbet. Annars får jag sova i natt helt enkelt.
Jag vet iaf vaf jag ska äta idag, jag gjorde en enkel men god pizza igår. Tomatsås, ost, salladskyckling och sen ännu mer ost. Den blev skitgod! Lagom när man inte är superhungrig. Sen ska jag försöka hinna göra pankakor idag, så blir Salle glad =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0