Roadtrip delux

Ja, i fredags tog vi oss en liten roadtrip efter att vi hade vaknat till och Ninni hade ätit.
Vi bestämde att vi skulle köra ner till Bo Ohlsson för att kolla om där va nåt. Det  va fint väder och jag njöt bara av att få va iväg. Tycker om att åka rundor, man hittar alltid nåt kul och nån väg man inte åkt innan.
Vi kom fram och lastade av vagn och la ner Ninni. Det va inte så mycket folk, så vi slapp trängas. Men vi kände oss som riktiga Svenssons, haha.

Vi ett varv och jag hittade lite fina ljus, drömde mig iväg en kort sekund när vi gick igenom tygavdelningen innan Jocke tog tillbaka mig till verkligehten att det får ju ändå vänta innan det är lönt att börja kolla på sånt. Helt rätt och jag kommer säkert komma på en massa olika tyger jag vill ha till gardiner och så innan jag väl bestämt mig ändå =)
Sen kom vi till barnklädesavdelningen, vilket va huvuprioriteringen. Ösa pengar på Ninni =)
Hon tyckte inte det va så kul att ligga i vagnen och glo, så hon va med uppe och kollade läget tills hon somnade.
Jocke rockade loss och hittade nästan alla kläder vi köpte till henne. Lite olika Labanbodys, labanbyxor, labanhoodie, lite andra bodys och en hood till. Superfina tösen!

Sen gick vi en sista sväng, kollade lite på en gasolgrill, Jocke hittade en ny ficklampa och sen började folket komma.
Tack och hej, då tog vi sikte på kassorna för att komma därifrån.
Med en nota på nästan 2 lappar gick vi sen till pölsevagnen för att få i oss lite mat och det behövdes, vi hade inte ätit frukost och jag började bli lite skakis.










Det ska va mycket rostad lök till pölser. Men mosen kunde vi skippat, för det va nog det mest ogoda mos vi ätit.






Ninni-skrutt låg och päste i vagnen sålänge och mös med Tiger. Jag vet att det inte är en tiger, men han heter så. Haft lite diskusioner om detta...




Vi packade in oss i bilen och körde vidare.
Nu va det bara köra som gällde, se vart man hamnar =)
Mmm, me like!
Jag är ju då så kass på att komma ihåg namn på allt möjligt, så vart vi köde, det har jag ingen aning om. Men när vi kör sådär så brukar det va skogsvägar och liknande, mysigare så.
Ninni sov sin lilla lur och sen blev hon hungrig, så vi stannade vid vägen i skogen så att hon fick äta. Jocke pratade med Mange och Jojjo och vi körde till dem sen.
När vi kom dit, så snackade vi lite och vi bestämde att vi skulle dricka lite öl och vin. Ninni stannade hos dem medans jag och Jocke körde in till Systembolaget. Det har minsnn blivit riktigt fint där nu tycker jag sedan de byggde om butiken till självbetjäning och vi rockade loss öven där och fyllde korgen med en massa gott. De har småflaskor med vin vilket är hur bra som helst, då kan man prova på lite olika =)
Tillbaka till Pärup för att lämna sakerna och en körde vi till pizzerian och hämtade man och sen hem om för att hämta hundarna.

Vi åt när vi kom till Pärup igen och sen gick Jocke och duschade. Ninni åt och sen somnade hon för natten, då va det min tur att öppna en kall god öl och den följde med mig in i duschen sen =) Mmm, så gott, en kall god öl i en varm och skön dusch =)



Duschöl =)














Tisha-mamma mys









Le Glögginamnam =)





Lille Bubbe ville mysa med Pappsen =)








Vi snackade, drack gott och hade trevligt. Provade en av vinerna vi köpte och jag har lätt hittat en ny favorit, St Anna heter den och den va hur god som helst. Sen kom det på tal om glögg. Ja, helt fel årstid, men glögg är ju gott. Jepp, Mange hade glögg, så det värmdes och dracks, två omgångar både med mandlar och russin och tjo va gott det va. Det är nog den godaste glöggen jag druckit och den va god både kall och varm.

Det blev en trevlig men inte alltför sen kväll och Ljungvall kom och hämtade oss sen.
Jag och Jocke drack lite vin tillnär vi kom hem, men det va ingen av dem som slog St Anna vinet.
Jocke och jag skulle minsann kunna ha kul ihop i en skolåda, som Jocke sa till mig dagen efter. För här satt vi och hade kul ett par timmar till innan vi gick och la oss.

Helnöjd med dagen och kvällen, det va jättemysigt att va iväg med lilla familjen på en roadtrip och dagen avslutades med en trevlig kväll och trevlig sällskap.
Tack ska ni ha Mange och Jojjo!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0