Nu är det natten

Jo, mitt i natten är det och jag ska gå och lägga mig snart.
Helgen har gått och det har gått bra att jobba, skönt på ett sätt att få jobba lite men fy vad jag har saknat Jocke och Ninni. Inte riktigt min gjej det där med att va ifrån dem. Nope!
Så jag hoppas att de inte behöver hjälp på jobb snart igen, kan gott dröja ett tag nu =)
Ninni va lissen i ögat när jag kom hem, inget kul alls att mötas av. Men när jag gick in och tog henne i famnen så slutade hon fälla tårar, blev glad och lite pigg med, så hon fick va vaken en stund med mig och prata lite och mysa innan hon blev så pass trött igen att hon somnade =) Lillsnuttan hade saknat mamma!
Mammas lilla tjej! =)
Så skönt att veta att jag ska va hemma imorgon, och i övermorgon och ja hela veckan! Najs!

Det ska bli mys och bus med Ninni imorgon och jag ska sätta igång med att lära mig spela gitarr =)
Stackars Ninni kommer få höra mig öva och öva på samma sak tills jag lär mig och hon kommer säkert kunna spela sen. Jag ska fan inte ge upp detta nu och jag har ju iaf Jojjo som får pusha på mig om ja börjar gnälla eller nåt.

Nä, nu får det va bra för idag. God natt!



Kommentarer
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

Förstår att det är jobbigt att gå hemifrån och jobba men gud vad jag skulle döda för att få jobba lite nu...jag har varit sjukskriven sendan okt-08 och sen blev jag ju mammaledig. men jag skulle nog inte heller kunna gå till jobb med gott samvete =)



Känner igen det med snäll unge..samma här, men det fick jag i nacken av bvc psyk...hon sa att 'är de snälla när de är små så blir de jävliga senare' humm tack för det du !



MvH

2009-05-25 @ 08:58:32
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Det kan du tro att jag kommer göra hehe =)

2009-05-25 @ 09:22:30
Postat av: Annamin

Jojjo-ja det är bra, jag ska slå Mange på fingrarna iaf =)



Emilie- må det kanske va så enligt deras böcker, men vi fostrar inte våra barn efter deras böcker, barnen blir lite mer av vad vi gör dem till. Vi kommer få en tuff brud i lyxförpackning när Ninni blir stor =)

2009-05-25 @ 09:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0