Matlagning

Igår gick jag här och väntade på att Ninni-sjusovare skulle vakna, hon tog sig en riktig sovmorgon.
När hon väl vaknat så körde vi in till och hälsade på mormor, vi skulle iväg och handla lite och laga mat till Ninni.
Mormor blev som vanlig när Ninni kommer, alltså får inget gjort och släpper inte Ninni med blicken nästan. Så efter att hon pratat om att sätta på kaffe i nästan 10 minuter, så sa jag att jag själv kan göra det.
Ninni va på ett strålade humör, som alltid i stort sett och hon babblade med mormor. När hon sen ätit så vilade hon en stund i mormors säng.
Vi drack kaffe sålänge och mormor gick och duschade och gjorde sig klar så vi kunde köra och handla när Ninni vaknade. Jag satt och päste på balkongen och drack kaffe under tiden och det va skönt i solen.



Myspys i mormors säng




Päs på balkongen


Ninni vaknade och vi körde och handlade lite här och var. Hem till mormor igen och börja laga mat. Det blev potatis med lite olika smaker av morot, palsternacka och broccoli.
Lagom när jag va klar med det, så va det dags för lillsnäckan att äta igen, så potatis med morot blev det till middag, lite banan till efterrätt och en skvätt druvdricka som pricken över i:et och det va poppis. Gott gott gott =)
En mätt och belåten Ninni somnade i mormors famn och vi la henne så hon fick vila en stund innan vi skulle köra hem igen.



Proppmätta Ninni vilar middag, Tiger är självklart med =)
Gullunge!!


Hemma hände inte så mycket. Ljungvall va hemma när jag kom men Jocke va iväg och jobbade med Micke och kom inte hem förrän rätt sent.
Jag och Ljungvall kollade igenom vilka färger vi har ståendes och vi blandade till dem vi inte tyckte va fina lite och det bev ett ganska bra resultat faktiskt.
Ska se om vi kan hämta de gipsskivor som fattas snart och sen ska vi måla två av rummen =) Kuligt!!

Sen blev det en lugnt och stilla kväll med Supernatural-serien. Vi är inne på 4:e säsongen, vilket inte är så roligt, för sen har det inte hunnits släppas fler, så då är det bara att vänta på nya avsnitt.
Se om vi hittar nån annan bra serie sen.



Nu idag har jag inte gjort nåt än, men jag ska gå ut och måla växthuset som jag och Jocke byggde och sen får vi se om det funkar som det ska, jag köpte lite olika fröer igår som jag ska så. Vet att det är lite sent ute med det, men det kan ju funka iaf =)

Lite blandade bilder kan ni få innan jag går ut.








































Bubbe har allt sin egen stil =)



Nu ringe Jojjo.
"Får vi komma på en kaffe och kramas lite med Ninni?"
Naw =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0