Halva helgen

j halva min jobbhelg har jag lagt bakom mig nu. det är lördag och när ja kommer sluta ikväll, så vet jag att det är sista dagen imorgon =)
Men det har blivit bättre och bättre, visst tycker jag att det känns konstigt, men inte lika hemskt. Vi har haft att göra, så jag har liksom inte tid att försvinna i min egen värld och tänka på hur de har det hemma. Och lite duktig är jag, för jag ringer inte hem förrän på kvällen. Det är ju t.o.m så att syrran ringer till chefen oftare haha.

Jag fick min gitarr igår!! =) Jocke och Ljungvall va inne och handlade lite öl innan de körde mig till jobb och de kom tillbaka med gitarren med =)
Så igår kväll när Mange och Jojjo va här så hjälpte Jojjo mig att stämma den och jag fick låna hennes bok, så att jag kan lära mig spela =) Hon ska lära mig med och sen ska vi plinka tillsammans. Kuligt!!

Det blev ingen öl för min del igår, kände inte riktigt för det när jag kom hem och Jocke började må lite kass sen och senare fick han feber, stackaren.
Men idag har det fått va min tur att köpa pressent till Jocke =) Jag passade på nu när jag va inne i Hörby och hämtade Ljungvall.
Det blev pressent à la krya-på-dig och jag-älskar-dig-över-allt-annat =) En ny fiskekniv, en ny hood och sen behöver han ett par nya handskar att jobba i här hemma. för de andra tog han till fisket direkt, så ett par såna blev det med =)

Nu ska jag ge honom det och sen ska jag har lite kvalitètstid men familjen innan jag ska jobba...




Kommentarer
Postat av: Emilie

jp visst finns de att öpa me vi har heller inte gjort det =(

ja det är en mäktig känsla att ha blivit mamma, först nu har jag har börjat kalla mig själv mamma, det kändes för overkligt innan =)

2009-05-23 @ 13:01:37
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0