Gitarrkoll =)

Idag va jag och Ninni inne i Hörby och handlade hundmat innan vi körde en sväng till Jojjo och Mange.
Ninni somnade i bilen när vi hade handlat så hon va inte mycke till sällskap när vi kom fram till Pärup. Mange va inte hemma när vi kom, men jag och Jojjo tog en kaffe och snackade lite innan gitarrerna åkte fram =)
Jojjo stämde min och vi plinade lite. Jag visade i boken hur långt jag kommit och fick svar på lite frågor jag hade. Sen drog Jojjo fram en hel pärm och en massa böcker till...eh, jag håller mig nog till den jag har lånat ett bra tag till. Ojoj, vad jag har att lära innan jag kommer så långt. Men bara att köra på.
Jag får vänja mig av med att spela med tummen nu direkt med, för det lär ju inte funka lite längre fram när man ska spela fler noter på samma gång...
Tack för all hjälp Jojjo!

Ninni vaknade en stund men det va inte länge hon va social innan det va vila på G igen, Jojjo somnade henne och jag stannade en stund till innan jag körde hem när Jocke ringde och sa att han vaknat. Jag hade bara lämnat ett meddelande om att jag hade kört innan i morse, tänkte att Jocke kunde få en ordentlig sovmorgon.


Igår gjorde vi inget speciellt, satt hemma i soffan och hade mys och spelade lite, Ninni hade en sovdag så hon va inte så rolig. Det blev inget fix och don med rummet igår =( Ljungvall hade en del han va tvungen att göra, så vi får se om vi kan komma igång med det nästa vecka ist.
 Vi va nere en sväng på pizzerian på kvällen och Jocke gjorde minsann en pizza! =) Från början till slut och sen blev hur bra som helst! Testperson va Ljungval och den smakade bra också, så det lyckades han bra med min man =) Det va minsann han själv som gjorde sin egen mat med där i grillen och innan i vackan fick han göra en kebabrulle med.
Nya mästerkocken/pizzabagaren är i farten =)


Jo, Ninni har börjat suga på tummen! Igår låg hon dör i sängen med tummen i munnen, givetvis va baterierna i kameran slut så jag fick ingen bild. Men hon sög på tummen idag med och nu hade jag laddat batterierna minsann och fick med det på bild. Hon är såå söt =)








Slappar med lite mat hos pappa =)



Nu ska jag fortsätta plinka på gitarren innan Ninni vaknar, hon är inget Big Fan av mammas gitarrsolo  ( än kanske ) så det är inte så jättepoppis om jag spelar när hon är vaknen och vi är själva hemma, för då är det ju ingen som pratar med Ninni ju =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0