Farmor-frukost

Idag vaknade jag vid 9 och Ninni va hungrig. Jag väckte Jocke med, han och Ljungvall hade försovit sig kraftigt.
De skulle varit iväg för att börja dagens arbete vid 7, men hade inte vaknat, så det fick vänta, för jag, Jocke och Ninni skulle in till farmor.
Ninni åt och sen packade vi in oss i bilen och körde in till Hörby, köpte bullsr och sen upp till farmor för att äta frukost och hämta tvätten =)
En god bullfrulle och kokta ägg blev det och sen stannade vi till farmor skulle iväg och jobba, så vi körde ner henne så hon slapp cykla i regnet.
En trevlig förmiddag/middag blev det innan vi körde hem och då va trötta allihopa och somnade gott. Ljungvall ringde och väckte oss när han va på väg för att hämta Jocke och iväg for de.
Jag och Ninni har bara tagit det lugnt, kollat lite serier och haft små kink-stunder. men nu har hon somnat gott och jag har förberett grillspetten vi ska grilla idag. Gott!!

Ninni har fått pressenter! =)
Jag va en snabb runda hos Ingegerd när jag skulle deklarera och då hade hon köpt en body och en solhatt till Ninni! Jättefina! Bodyn passar Ninni bra, det står "Busunge" på den =)
Sen har farmor med hittat en solhatt och två body´s med apor på, haha. Passar en liten apa =)
Kanonfint alltihopa! Tack så mycket gamelmoster och farmor!!!!

Vi har redan hela veckan planerad. gamelmoster Ingegerd är ledig onsdag och torsdag, så då ska vi in och hälsa på. De va rent för längesen nu.
Sen ska vi käka middag med mormor med, det har vi pratat om ett tag nu, så denna veckan får det bli av. Det ska bli fisk, det är iaf redan bestämt =)
På fredag, då ska jag och Ninni in till Hörby för att träffa Jessica! Det är absolut inte en dag för sent. Jag skickade ett mess till henne idag och bad om ursäkt för att jag bara försvann och frågade om hon bjöd på en kaffe. Så på fredag ska vi köra in till henne och hälsa på. En promenad kommer det nog med bli, så jag hoppas att det fina vädret de lovat till helgen kommer på fredag. får se med vädret med om jag tar med mig vagnen eller sjalen till promenaden.

Men huset...njä med själva bygget har det inte hämt så värst mycket, vi har legat på latsidan under de fina dagarna. Men vi har en torktumlare nu med, så saker till badrummet och tvättstugan är helt klart nu =)

Ska se om jag hinner med ett inlägg till med lite bilder innan jag ska på att börja grilla, annars höres vi imöra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0