Familjeslapp

Idag har vi i stort sett bara slappat, myst i soffan hela familjen och kollat serie. Vi började titta på en serie som heter Supernatural, det är inte nån ny serie men den är riktigt bra!! Innehåller allt egentligen, humor, action, spänning och självklart vad namnet avslöjar-övernaturliga saker och ting.
Vi har båda fastnat för den och har plöjt igenom en säsong och påbörjat den andra nu.
Jag rekomenderar den starkt!

Igår va vi ju inne i Hörby och träffade Jessica. Först va vi inne en runda på S34 och Jessica provade lite kläder, kanonsnygga jeans hittade hon och jag vill lätt ha ett par, lite baggy och najsiga. Jag hittade byxor som hade varit skitsnygga till Jocke och jag tror att han med hade gillat dem. Så när skattepengarna kommer så ska vi iväg och shoppa har jag bestämt!! Me like =)
Efter S34 gick vi till La Cafè och åt lunch och en kaffe. Jag åt en bakad potatis med räkor och den va god får jag säga.
Det va jätteroligt att träffa Jesscia igen och jag hoppas vi kan klämma in en träff nästa vecka igen och ta igen lite av den tid vi missat nu.

Nu ska vi fortsätta slappa och imorgon ska vi in till Hörby så att Ninni får mysa lite med mormor när vi ska dit på middag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0