Tröttit i tittorna

Jepp, jag är trött. När jag höll på att försöka somna om i natt så vaknade Jocke med. Jag la Ninni i sin säng coh jag gick och la mig hos Jocke. Men sen fick jag inte mer sömn, det blev bara halvdant, för Ninni tyckte inte det passade sig att helt plötsligt ligga där helt själv plus att hon emellanåt hade lite magknip. Jag har legat med min hand vid henne i hennes säng och hon har muffsat med den och suttat på nappen. Det har gått bra till magen har knipit igen.
Så både jag och Ninni är trötta, hon ligger och halvsover, men kommer inte riktigt till ro. Fortfarande lite knip i magen, men det är bara fisar som kommer nu. Jobbiga är att hon kräker en del. Lite är för att hon tar i som attan när hon fiser, så då kommer det upp med. Men jag ska ha lite koll, så det inte är nån förkyldning eller nåt på gång, hon är lite varm, men inte så konstigt ibland så som hon tar i och håller på.
OJ, nu kom det en ordentlig rap med, se om allt lossnar.

Jag har dammsugat och mer än att diska med blir det inte idag tror jag.
Sen ska vi ha sjalpremiär ute idag när vi ska gå och handla. Vet inte vad vi sk ha till middag idag, men är lite sugen på fläskfilè, de hade bra pris på Konsum.

Nu behöver jag iaf lite kaffe



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0