Nu är alla vakna :)

Hihi hm, tja nästan iaf, Ninni sover än men Jocke kom upp, vi tog en kopp kaffe och sen klippte jag klorna på hundarna. De va duktiga och fick lite godis, sen dammsugade jag och torkade golvet och städade toaletten.
Jag känner mig så glad och jag lever verklgen idag. Inte för att jag känner mig död annars, men jag tror att solen som skiner där ute har gett mig riktiga vårkänslor och jag längtar till sommaren så jag skulle kunna spricka.
Vi flyttar snart och påbörjar vårt nya liv. Vi får ett lika stort leende på läpparna både jag och Jocke och jag ska säg att jag är så glad över att vi gör detta. Vi tar tag i vårt liv, visst på ett speciellt sätt, jag är säker på att en stor del av er som läser här och vet, ni skakar på huvudet och indrar om vi inte är kloka.
Men vi gör det som många andra inte vågar tror jag.
Fråga dig själv, är du lycklig?
Vi har tagit steget för att skapa oss lyckan vi strävar efter. Frihet. Till den grad det går och som vi själva vill ha den. Ja, klart man behöver jobb och allt, de har vi och så att vi kan ordna.
Nu har vi chansen att slippa betala en jävla massa pengar till någon annan som sitter och har det bra och äger hyreshus och besämmer till höger och vänster att vi ska betala mer och mer.
Varför leva efter de högres fingrar?

Det kommer bli så fett i sommar. Och tänk att få ge Ninni en uppväxt på landet i frihet.

Slakkerlivet ska ta sin början.



Nu kom Frida.
Bajbaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0