Miss i nassen

Klockan är lite över 1 på natten nu....
Jocke ligger i soffan och sover och jag ligger på madrassen med Ninni brevid mig. Hon sover hon med, mätt i magen.
När Jocke kom hem åt vi och sen tittade vi lite på tv innan vi ställde klockan för att vila en stund. Men Ninni gillade inte läget, så jag la mig här med henne och då somnade hon. Skitunge.
Nåja, vi somnade allihopa och när klockan ringde ställde Jocke om den en stund. Jag tvivlar inte på att den ringde, men upp kom vi inte och sen när jag vaknade och kollade klockan så va hon halv 12.
OJ!
Sån ångest jag fick. Kvällen hade försvunnit och jag som hade tänkt att vi skulle ringa Emma när vi gick upp igen. Va f*n!
Ninni vaknade med och va hungrig och när jag va klar med henne gick jag ut med hundarna. Då såg jag Ingegerd vinkandes, hon va ute med Birk. Jag hade hoppats på att träffa på henne, då jag tänkte att hon borde komma från jobb, och jag bad henne ge Emma en kram imorgon bitti från mig.
Vi ses iaf på lördag, för då är det kalas :)
Hoppas du haft en bra dag Emma!

Nu ligger jag här och vet inte riktigt om jag kan somna igen.
Jag hade tänkt att jag skulle ut på morgonpromenad med Atlas och Ninni imorgon ju, nu när jag har fått sjalen, men det blåser så in i och har det inte blivit bättre tills imorgon, så blir jag inne minsann.
Ska städa imorgon, det blev inte idag. Vi får en gäst i helgen, Jan från Stockolm kommer ner imorgon. Jocke ska hämta honom efter jobb från Malmö och sen ska vi käka gott.
Jocke och Jan har haft kontakt i flera år vi nätet, blev väl vis CS har jag för mig, men de har aldrig träffats. Senaste tiden har de snackat mer och haft tele kontakt med och nu kommer han minsann ner.
Jätteroligt!!
Se om vi kanske kan åka och hälsa på honom i sommar eller nåt :)

Nej, nu ska jag se om jag kan sova eller inte, vill inte vända dygnet igen ju...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0