Lång dag

Har precis kommit hem och det blev en bra tajming med att Ninni blev hungrig, så vi kör en liten kombo med amning och bloggande :)
Ok, nu är det raptajm. Återkommer...
Så, rapat och myst lite och jag fick gå ut med hundarna med.

Vi har varit i huset nästan hela dagen. Men när vi gick upp vid halv 10 körde Jocke ner och tankade och köpte en prinsesstårta :)
När han kom hem igen bjöd vi in dagens födelsedagsgris, Ingegerd, så vi fick firat hennes dag lite:) Frida va med hemma, så hon kom också och sen kom Aranca med :)
Så dagens frukost blev tårta och en liten skvätt kaffe för min del ( Jocke välte ut min kopp )

Sen bar det av till huset. Ljungvall va redan där och hade satt igång eld i tunnan, så en det skit har vi fått eldat upp idag. Sen har Jocke och Ljungvall fixat en hel del av varje, vattnet är fixat, en bil har det pillats med, avloppet i köket är där det ska va nu och vi har flyttat ut en del av sakerna från ena rummet. Det har planerats en del och fixats med vad som behövs inhandlas och ordnas för det som skka göras härnäst.
Så imorgon ska det handlas en del av sakerna och sen är det nog en massa småfix som görs imorgon. Golvet har blivit framflyttat till på måndag. Men där är att göra sålänge, så stilla står det inte. Vi jobbar som attan :)
Vi har eldat i kaminen med och oj, shit va varmt det blev :)

Sen fick vi ett glatt och halvfullt besök idag :-)
Det kom en bil tutandes som attan och när bilen kommer in på gården ser jag Ingegerd med ett stort leende vinkandes i framrutan!
Ut ur bilen kom hon skrattandes och hur nöjd som helst med att hon hade fått några Jägermeister hos styckare som hon och Aranca varit hos och hämtat gris och för att hon hade hittat oss :)
En liten stund stannade dom och fick en liten V.I.P visning av vårt blivande hem innan de fortsatte hemåt och vi forsatte med vårt.
Tack för titten :-)

Nu ska vi nog bara ta det chill och mysa jobb som väntar imorgon med :)


So long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0