Helg

Det är helg, nu är klockan snart 2 på natten :)
Vi har varit i huset hela veckan, men i fredags gjorde vi inte många knop, va nog lite slöa allihopa så vi satt mest i solen och tog det lugnt. Sen blev det grillning igen, det är ju bara så gott!!!
Men lördagen och imorgon, söndag är vilodagar och det tackar jag faktiskt inte nej till. Samtidigt som det är kul att hålla på med huset, man ser ju alla framgångar och för var dag som går så känner man mer och mer att, snart bor vi här, så är det lite slit och släp och tungt.
Jag har redan börjat inreda köket i mina tankar och vi ska ha trädgårdsland men en massa goda saker med!
Jag har lagt in en liten önskan om en bastu med :) Badrummet kommer bli ganska stort, så om inget annat skulle vi nog få plats med en liten bastu. Räcker ju om man får plats med 5-6 personer :)

Idag har vi inte gjort något.
Jag vaknade till lite över 7 i morse, då va Ninni hungrig. Vi låg i soffan, hon och jag och vi somnade sen igen. Jocke låg och sussade i sängen. Vid 11 va det dags för mat igen, sen gick jag upp en liten sväng, men med en tråkig himmel och ingen sol, så va det inget som lockade, så jag gick och la mig hos Ninni igen och nästa gång jag vaknade så va klockan 3!!!
OJ :-)
Då gick jag upp och jag och Ninni väckte Jocke. Vi fixad lite kaffe och sen har vi tagit det väldigt chill resten av dagen.
Så vi har vekligen hållt helg idag akn man ju säga. Skönt när man kan göra så, hihi :)
Middagen idag blev lite fiskpinnar. Sen va vi sugna på Salle-mat, så vi ringde och beställde en bakad potatis till Jocke och ett grillspett till mig. Leverans utanför huset som vanligt :-)
Gott gott gott!!

Nu är Mattias och nån Micke här. Mattias har med sitt Wii och de sitter och spelar bowling. Jag och Jocke spelade innan och jag fick ganska mycket stryk får jag väl erkänna........tar honom sen!! Moahahahahahahaaaa!!
Kanske..

Imorgon händer det noglika mycket som det gjort idag tror jag. Fast ska inte Mattias inte ha med sitt sitt Wii hem, så blir det en hel del spelande kan jag tänka mig. Vi kommer va proffs på det isf :-)

Bilder har jag en del, men jag har inte så många på huset och jag har inte lagt in de nya från kameran. Ska se om jag fixar det imorgon, så ska ni få se lite iaf :-)

So long!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0