Ännu en fredag

Nu springer tiden sådär igen. Helt plötsligt är det fredag igen, tjoff, så har det gått en vecka till.
Jocke vaknade halv nio och gick upp, telefonen ringde med. Det va Ingegerd som fråga om hon kunde få låna bilen och köra upp Frida till tandläklaren. Hon hade fått en akut tid, hon har dragit ut en tand, men har ont och fått en inflamation. Stackre, jag vet hur det känns. Fy, jag hatar tandläkare!

Nu sitter vi och väntar på att Ljungval ska komma så att han och Jocke kan köra och handla till huset och vi kan komma igång för dagen.
Det har ju regnat i natt, så det blir nog lite svårt att eld, men där är att göra så vi går ju inte sysslolösa :)

Jag hade en äcklig dröm för någon natt sen och det är några drömmar nu den sista tiden som på ett eller annat vis blivit verklig sen. Inte helt och håller och inte exakt som jag drömt, men liknande eller med andrs personer. Tycker inte riktigt om detta va, för det är inga roliga drömmar, nu om jag drömmer något i samma stuk väntar jag nästan på att det kommer hända.
Fått höra en sak som gör mig äcklad. En sån här liknande sak såg jag i en dröm härom natten och att sen höra det i verkligheten!! Fy! Vet inte om det va ett skämt, men tycker inte det passar sig riktigt, man säger inte så.
Men en massa såna här drömmar vill jag inte ha, vill inte att fler saker ska bli verklighet.
Jo, om det är jag vinner massa pengar!! Det hade varit najs! :)

Nej, nu ska vi köra snart :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0