Tråkigaste stunden-check

Igår körde vi in en runda till Hörby och hälsade på Jockes pappa, vi stannade nån timme, satt ute i solen och snackade och drack kaffe. Ninni sov ett par korta rundor och jag tror inte att hon är ett sånt fan av värmen hon som sin far.
Vi började bli lite hungriga och körde ner till pizzerian för att äta lite räksallad och Marjo kom ner och hade med sig en body och ett par tuffa hängsleshorts till Ninni =)
Ninni blev dock ytött och kink, så vi åt upp och sen körde vi igen och Ninni somnade i bilen.
Vi hade inget att göra nu och vi ville inte åka hem och sätta oss...vi körde hem om och lät hundarna springa lite och gav dem mat, sen körde vi in till Hörby igen. Vad vi skulle där det visste vi inte, vi bara körde och försökte komma på nåt att göra. Men våra hjärnor stod stilla. Tänkte att vi kunde hälsa på någon, men hälften va på jobb eller va iväg och en hel bunke ville inte ens svara. Tack för den. Vi hade såå tråkigt, kunde inte komma på något och vi kunde ju inte köra rundor hela kvällen. Vi körde hem igen, grillade en bit kött, stoppade i oss den och sen fick Ninni mat och somnade.
Efter det så blev kvällen bra ändå. Efter att vi tillsammans fått uppleva de nog tråkigaste timmarna vi kunnat tänka oss så tog vi och öppnade en flaska rött =)
Vi satt ute, Jocke tog fram lite levande ljus och vi sanckade och drack gott. Mysigt attan.
Bilen kom på tal och det började skruvas lite på den, så nu går den lite bäättre =)
När det va klart tänkte vi att vi skulle tona baklyktorna, dock inget bra resultat...
En flaska tömd och nästa påbörjad =)
Nu skulle vi tvätta bilen med! För hand =) Och det blev bra får jag säga =)
Nu va klockan miss i nassen  och vi hade fått en trevlig kväll trots allt. Jocke gjorde en eld i kaminen och vi skulle flytta in och sätta oss där för att fortsätta kvällen, men då vaknade Ninni och hade magknip. Så lissen hon va och hes som hon gol. Efter en stund gick det över och hon somnade igen och då bestämde vi oss med för att avsluta kvällen. Så vi satte på en film och gick och la oss.
Det blev som sagt en bra och trevlig kväll ändå och jag älskar när vi har såna kvällar, att vi kan ha kul bara vi. Att kropparna innehöll lite vin va ju med trevligt =)

Nu sotter jag här ute, det blåser lite men solen skiner. Ninni följde med mig ut och hon somnade precis i vagnen. Jocke har med vaknat och har kommit ut han med, så nu ska jag gå in och fixa lite kaffe till oss =)

Sen ska vi iväg till Hörby, det är familjegrillning hos svärföräldrarna idag =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0