Tidigt idag

Jocke väckte mig strax innan 6. Han skulle iväg och jobba och tur att han själv kom upp när klockan ringde för jag sov gott. Jag kom upp och fixade lite frukost till honom och vi tog en kaffe som vanligt. Man måste hinna träffas på morgonen, jag tycker det är så bull om Jocke ska jobba och jag inte fått träffa honom innan han åker!
Ninni vaknade med, tror att hon också ville träffa pappa =)

Nu sitter jag här och som så många gånger det senaste halvåret eller så, så är jag trött på min bloggdesign...jag vill göra om den igen och jag vet ju hur jag vill att den ska se ut. Men tiden. Ja den räcker inte riktigt till alltid och jag har lite viktigare saker att göra... Men det kommer.

Jag jobbade i tisdags. Salle fick vara lite ledig, det behöver han minsann, han skulle in och titta på U21 matchen.
Jag har nog världens bästa chef måste jag ju säga! När jag hade hämtat kocken och vi kom fram till pizzerian och skulle sätta igång dagen, så såg vi att salladen låg klar för att packas... Hmm, vi tittade på varandra och virrade på huvudet. Salle hade varit där nere redan, trots att han va ledig! Och inte nog med det, han hade förberett allt!! Det va bara att packa salladen, jag gjorde bearneisesås och sen kunde vi sätta oss och dricka kaffe =)
Haha, han är inte klok och nöjd va han säkert när jag ringde och tackade honom för det och sa att han va störd som inte bara kunde va hemma och ta det lugnt. Jag hade pratat med honom innan på dagen med, men han sa ingenting om det då, sa bara att  jag skulle göra b-sås =)
Sån chef ska man ha =)
Dagen gick bra och vi hade att göra hela dagen, Jocke och Micke (Vollsjö) hjälpte mig sen när kocken åkt hem, för som vanligt så dimper det in beställningar när han har åkt... =)

Igår va vi ju med uppe tidigt, jag och Ninni hängde med pappa på jobb =) Morgontrötta, ja. Iaf jag, det va ett tag sen jag gick upp klockan 5 på morgonen... Men vad gör man inte för att ta vara på dagen med familjen!
Jocke lärde mig att köra truck med =)
Framåt middag så va Jocke klar och vi körde inom Löberöd för att handla lite att grilla. Träffade Emma där och det va  längesen nu, lika glad som alltid va hon när hon förvirrat stod blan kylarna och packade upp varor =) Kul att träffa henne!
Vi kom hem och grillen fick göra sitt jobb. Men fan rent vad det blåste! Parasollet ville inte stå rakt och grus flög rakt i ögat på mig. Men vi fick i oss en god middag och sen väntade vi bara på att Ninni skulle vakna för att köka sin middag. En liten vila passade bra här, men det blev inte mycket av det, Jocke kom in i dvala och sen fick han gå upp och ge Ninni mat och sen ville inte han vila mer... Så vi körde ner till pizzerian, hjälpte till lite där, drack kaffe och jag åt lite kycklingspett =)
Kvällen blev lugn, vi kollade film och vi satt och åt jordnötter, såna man får skala själv. Så gott!!

Ninni vaknade nu igen, hon tog bara en liten vila...jag hade ju hoppats på att hon skulle somna om som hon brukar och vakna vid 9 eller 10-tiden som vanligt, jag skulle ju kunna tänka mig att sova en stund till. Men nej.



Kommentarer
Postat av: Sarasnaran

Man skriver det inom * <-- sånnadära stjärnor.

En på varje sida. Så blir det såhär. =)

2009-06-25 @ 09:17:01
URL: http://sarasnaran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0