Svensk Midsommar

Ja, glad midsommar på Er alla får jag ju önska!!
Egentligen är vi inte så haj på att fira denna dagen. Vi införde en liten tradition förra årets midsommar som vi tänkte att denna dagen skulle gå åt. Vi va nämligen i Bjäverödsdammarna (om det nu blev rättstavat) och fiskade, hade en mysig dag tillsammans med sol och lite mörka moln, nästan ingen fisk och en lite skadad näsa på Jocke =) Men vi hade en underbar dag, lugn och ro för oss själva i naturen. Hur mysigt som helst och vi sa att det skulle bli vårt midsommarfirande hädanefter. Men det går i stöpet redan detta året, för vår gosiga, snälla och ordentlige hund Atlas har ätit upp våra fiskespön.
Ja, säg vad inte den hunden har gjort. Jag ska dock inte berömma honom nu för hur han har blivit, för då kommer han göra något snart igen som han inte får, brukar ju bli så när jag säger nåt snällt om honom...

Året blir lite firat ist med middag hos Jockes pappa. Vi ska dit sen i eftermiddag och det ska bli trevligt, de har inte firat något på länge, så då kan det gott va tid för det.
Innan vi kör dit så ska vi upp om till mamma och hälsa på henne en liten runda. Jag har inte varit där på en vecka tror jag det är och det märks nu att det börjar bli hög tid =) Men vi har haft fullt upp här hemma med renoveringen och vi kan ju inte dela på oss...

Men visst är det en fin midsommar vi har? =) Vår fina svenska sommar...jo visst, vi får ju se när den ska komma bara. Vi har ju haft några dagar som va helt underbara, men det va det, nu är det som vanligt igen med regn och sisådär 15 grader.
Grrr...

Igår tog vi dock en fridag från allt byggande. Jag sa det till Jocke att vi nog hade behövt göra något, bort från huset och få annat i tankarna. Så igår körde vi in till Hörby, köpte med oss bullar och körde upp till farmor =) Det gillade Ninni och hon fick en såå fin bok av farmor =) En "Mina första År", den räcker ändå upp tills Ninni blir 6 år gammal och där är en massa saker att skriva i och foto som kan sättas in från olika händelser. Ett foto man ska sätta in som jag gillar skarpt är "första skrikbilden" under kategori "tillfällen då allt gick fel", haha! =)
Tack Farmor!!!
Vi åt en god frukost med farmor och Ninni käkade en banan med Digestivekex, hon tycket det är gott =)
Efter frukosten somnade Ninni och vi andra snackade och drack kaffe tills hon vaknade igen och då fick hon va nakenfis i farmors soffa, skönt =) Hon mös och busade med farmor och tuggade på hennes fingrar en stund och sen va det das för oss att ta oss vidare.
Tack för en trevlig frukost och förmiddag svärmor/farmor!
Vi körde ner en runda till Jockes pappa, som dock inte va hemma, men Ann va hemma och vi tog en snabb kopp där med innan vi körde hem igen.

Lite senare körde vi till Löberöd och åt middag från thaivagnen. Gulknyten med ris och jordnötssås och en vårrulle till det. Mmmm!!!! Så gott det är!! Mätta och belåtna körde vi hem om innan vi stack in till Crille.
Vi spelade X-Box, åt chips och gottgott. Vi spelad OS och hade jättetrevligt, Ninni somnade i Crilles säng och tiden gick. Efter ett par omgångar med olika OS-grenar, lite svordomar och en del skratt, så frågade jag Jocke vad klockan va, jag kände att det började bli lite tröttigt i tittorna...klockan va 3 på natten/morgonen!! Shit =)
Ja, det va bara att avsluta en trevlig kväll och natt och sätta oss i bilen för att köra hem.

Jag vaknade av att Ninni låg och pratade lite idag vid halv 10, men hon somnade om igen och tyckte sen att det va dags för frukost vid halv 11.
Sen fick hundarna komma ut och Ninni somnade igen och ja, nu sitter jag här. Jocke sover fortfarande, jag tänkte göra lite kaffe nu och väcka honom.

Jo, förresten jag använder min käre laptop nu, tjo vad jag har saknat den!! =)


Kommentarer
Postat av: Magnus

Ha en trevlig midsommar!



Kram Magnus & Johanna

2009-06-19 @ 16:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0