Sol & grill

Det va en väldigt mysig och trevlig eftermiddag igår. Vid 2 körde vi in till svärföräldrarna och där va alla från dörr 23, Conny och Sara med pojkarna och Tina med familj. Det va strålande väder och vi va samlade ute. Det grillades korv och till det fanns det bröd och sallad och läsk. Gott gott och ännu mer gott blev det sen till kaffet då det serverades glass och persikor och ananas =)
Vid denna tiden skulle Ninni med äta och hon är ju glad i mat. En hel banan, en perikohalva och lite glass tryckte hon i sig =) Hon tyckte det va jättegott och hon blev inte så glad när glassen va slut.
Vi satt och mätta och belåtna och snackade om allt och inget tills klockan började bli lite mycket för vår del och vi fick köra hem till hundarna.
Tack för en jättetrevlig dag!

Vi körde hem och hundarna fick springa och busa lite och fick mat och sen körde vi vidare till Pärup (ja som egentligen inte är Pärup med jag tycker det) =)
Det  blev en kopp kaffe och Jocke ångrde sig att han inte köpt en fotboll än, så han och Mange körde iväg så Jocke fick köpt en. Under tiden drack jag och Jojjo vårt kaffe och mös med Ninni i gräset. Tossi va också med på en hörna, inget kul om man inte får tillräckligt med uppmärksamhet =)
Jocke och Mange kom tillbaka och Ninni fick sin mat och somnade för natten. Då va det dags för fotboll...jag har då nästan inte spelat fotboll, det har blivit en handfull gånger men jag tycker det är kul. Vi började med lagindelningen jag och Jojjo mot Jocke och Mange. Hmm, inte det lättaste att försöka ta en boll från nån av dem ska jag säga, men vi kämpade på men det räckte dock inte till en vinst.
Paus och sen va det dags igen, då ändrade vi lagen så vi körde par mot  par och jag säger då det att man ska va i Jockes lag, för vi vann den rundan =)=)
Trötta och flåsiga satt vi och pustade ut en stund ute innan vi gick in och spelade kort. Vi spelade Hjärter, vilket Jocke tyckte va skittråkigt och han förlorade lite med vilje så vi skulle bli färdiga. Jag vann! =)
Klockan hade blivit mycket och vi körde hem, satte på en film och somnade.
Tack ska ni ha för en superkväll!


Idag ska jag in till mamma en sväng. Ringa lite samtal och hälsa på. Så får mormor träffa sin lilla Ninni och blir glad med =) Ska höra om Syster Yster Russi kanske har tid att komma upp en runda med så vi får träffe henne med, hon köpte en så fin klänging till Ninni och den kommer snart passa =) Tack!

Ninni ar en liten vila nu och sen när hon vaknar igen så ska vi köra, Jocke är iväg och ska jobba en stund, får se hur länge det blir idag. Vad som händer ikväll vet jag intefår väl se vad väder och ork tillåter.



Kommentarer
Postat av: Jojjo

Tack själva för en lika trevlig kväll som alltid! =)

2009-06-30 @ 09:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0