Rent för länge sen...

Ja, jag behöver inte säga mer än att det rent för länge sen. Men idag när vi körde från pizzerian blev vi sugna på att bara köra, så som vi brukar göra så det gjorde vi. Vi ringde till Conny och Sara för att höra om vi kunde komma inom och hälsa på dem. Det va rent för länge sen men nu skulle vi dit!

Hugo och Wilmer satt i badet när vi kom. Jag har inte varit där innan, har bara sett bilderna från Saras blogg, men vilket fint hus, vilket kök! Och vilket badrum! Jättefint!
Jag fixade gröt till Ninni och hon åt med god apptit som vanligt. Grabbarna blev klara med sitt bad och Hugo hjälpte till med Ninni och gav henne dricka =)









Wille blev också intresserad av vattenflaskan =)



Kaffet serverades och när Ninni va klar med sin mat rörde vi oss in till vardagsrummet och satte oss alla i soffan och snackade och busade.
Willebus och Hugobus...ja det va bus som gällde =) De höll en fart på ca 100 och de stojade och skrattade och hade roligt =)
















Busfrön =)











Linslus!







Ninni satt och mös med Sara och Hugo ville också va med på ett hörn och hålla i Ninni, så hon fick sitta hos honom med ett par gånger innan det va spring i Hugos ben igen.

















Ninni va egentligen trött redan när vi kom, hon har inte sovit mycket idag, men hon höll sig vaken ett tag med god min innan hon somnade gott i soffan...till pappa Jocke skulle demonstrera om något och råkade stöta till henne med sin armbåge. Hon vaknade igen med hade fått sova en stund, så hon höll sig vaken tills vi kom hem och somnade sen i sin säng igen.

Tack för träffen! =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0