Lite klödd men det ska gå!

Ok. Kom upp lite senare är planerat, men jag kom helt enkelt inte upp när klocksn ringde, va så trött efter att ha vaknat två gånger i natt av att Ninni inte kunde sova riktig. Hon va lite halvkinkig, men efter att ha fått nappen ett par gånger så somnade hon.
När vi väl kommit upp så satte vi igång. Jockes pappa kom ut en sväng och hjälptr till. Vi skulle bredspackla väggarna i rummet, men jag satt här och funderade när jag gav Ninni mat, att det hade varit finast om vi borstat/kvastat de väggarna med. I lilla rummet är det så och jag tycker det passa huset så bra och det behåller lite mer "gammalt" stuk också. Så jag frågade Jocke och han hade med tänkt på det och att det skulle bli lite enklare än att behöva spckla och slipa och ha oss. Idén klubbades och sen va det bara att komma på hur man gör...alla geniknölar gnuggades och Jocke och Johnny körde på och kom till slut fram till bättre och bättre lösningar. När bruket va lagom och det testades, så kom de fram till att det kommer inte alls gå...litesamtal med folk som kan så visar det sig att det behövs primer så att det inte ska trilla ner när det torkat.
Micke från Vollsjö kom innan för att hämta sin motorsåg som vi lånde innan, han satte vi i arbete och han har fixat till lite här med. Johhny har kört hem och nu är Jocke och Micke iväg och hämtar primer. Så nu ska det väl fungera.

Så snälla vänner vi har. Micke "Löberöd" har ju varit och hjälpt oss nu nån dagar, hjälpt oss köra få hem alla saker vi behövt och så att vi kommit igång här. Micke "Vollsjö" bara stannade här nu och hjälper oss. Han som vi fick primern ifån nu (vilket vi fick reda på at svindyrt).
Micke som vi skulle bo här med, han har vi lagt åt sidan nu, han som vi inte trodde skulle svika oss på det sätt han gjort, han skiter vi i.

Nu kom de tillbaka!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0