Jobbat

Idag har jag ju jobbat. Jag fick börja lite senare så jag kunde köra in Ninni till Ingegerd och töserna. Jag va och lämnade henne och det va dags för lite mat i magen då så Emma gav henne gröt, satt själv med lite kuddar vid sidan i stolen så fint och åt kanon =)
Ja, sen begav jag mig ner till pizzerian och det har varit en bra dag på jobbet. Som jag misstänkte så va det inte lika mycket som det brukar va en fradag, där är en del som tagit studenten nu. Men det har varit lagom och det har varit kul. Men, det blev inga pannkakor idag heller...

Ninni har haft det hur bra som helst, hon har badat men det hör till med lite gnäll när det gäller den biten. Men det har gått bra och jag har inte tänkt nåt speciellt på det mer än att jag saknat henne. Hon trivs ju så bra med gänget dörr 23 =)
Jocke va och hämtade henne och sen kom de och David ner och käkade lite innan jag slutade.
Jocke och Micke har målat väggarna en sista gång idag och de har lagt golvet, så nu är det bara listerna kvar!! Sååå fint det är!! Jag r så nöjd och jag längtar tills vi kan börja köpa möbler och bara tänka att få inreda ordentligt! Få kolla gardiner. Ha, nu kom jag ju på att vi har tyg liggande som jag köpt innan som vi nog kan ha som gardiner i det rummet, det hade nog blivit kanon! =)
Det är så jävla skönt att det rullar på nu.

Imorgon ska Jocke tatuera sig!!! =) Han kom hem då innan och va helt salig =) Han verkade hur nöjd som helst med de tatueringarna som Kim som han heter har gjort. Han ska va riktigt duktig och det är inte så konstigt om han varit rankad som Sveriges 4:e bästa...
Så den ena armen ska nog bli klar imorgon tror jag och jag ska höra med honom om han har nån bra idè till min nästa tatuering med. Jag vill han en som jag kan bygga ut men barnens namn, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ha och jag vill inte ha något vanligt. Får se =)

Nu ska jag lägga mig på soffan och koppla av, slå på en film och kanske somna till den =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0