Jobb

Vi sov tills vi vaknade idag, trots att vi kanske hade kunnat gå upp tidigt och fortsätta med rummet vi påbörjade igår. Jag trodde att Jocke hade ställt klockan , men det hade han inte, men skit i det för vi behövde sova, blev lite sent igår och jag ska jobba idag och det är så jobbigt att va där när man är trött.
Vi började ju med ens rummet igår och fy fan rent ut sagt va det kommer bli bra!! Taket är målat och väggarna med, en strykning till på väggarna så är det fix färdigt. Sen ska glovet på och det kommer bli skitsnyggt!
Micke skull ebara äta frukost, så kommer han och då kör karlarna igång igen och jag längtar tills jag kommer hem till ett klart rum! Egentligen skulle jag vilka va med och hjälpa till, men jag får iaf va med när det andra rummet ska göras klart.

Jag ska ju jobba och visst ska nog det bli kul, men hemma känns ju roligare att va nu. Det är ju fredag och i vanliga fall brukar det va den dagen i veckan då vi har som mest att göra, men nu är det ju studenttider och så, så vi får väl se hur det blir. Jag sla stå i grillen idag och det är bara roligt, samtidigt som man är social och vi har alltid bra kommunikation och har roligt när vi jobbar så har man sin egen lilla hörna. Jag har lite ångest för att vi inte hann göra pannkakor sist jag jobbade när Salle önskade det, så jag hoppas att vi hinner göra det idag.

Jocke håller ju på här och vi behöver ju bli klara med detta och jag ska ju jobba, så Ninni ska va hos Ingegerd och mysa idag! Känns bättre att hon har lite lugn och ro och Jocke kan koncentrera sig här och Ninni kommer bara tycka det är kul, hon är så glad för dörr 23! Så jag ska in och lämna henne innan jag börjar jobba, hon sover nu och kommer nog vakna lagom till vi ska köra.
Tack snälla Ingegerd för hjälpen!!

Nu ska jag plocka in frukosten efter mig och sätta på lite kaffe. Jocke kommer nog snart tillbaka med, han är iväg och kollar på tatueringar som jag vill ge honom, ja vad det blir för nån får han ju själv bestämma. Han är lite inne på att göra klart den ena armen, kommer bli så snyggt =) Får se vad han hittar för finfint =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0