Happ

Ja, denna dagen börjar lida mot kväll denna med och det har inte hänt så mycket idag, vi har bara varit hemma och tagit det lugnt.
Ninni ( ja och vi) fick besök av morfar i förmiddags. Fast Ninni dissade honom lite först, hon har börjat bli mer och mer mammig nu vissa stunder och då är det helt enkelt inte ok om hon inte är hos mig.
Men när hon sen hade fått äta och vila en stund, så gick det bra att snack lite med morfar med och det va rätt kul att leka flygplan med honom, för han hade fler ljudeffekter än mamma och pappa =)
Det va kul att pappa kom ut, vi träffas inte så jätte ofta, han har fullt upp med golf och annat, men han stannade ett tag och det va roligt.
Sen har vi bara slappat, must i soffan och tittat på The Simpson´s =)

Jocke är iväg och fixar med nån bil nu och Ninni sover. Jag har ätit och blev lite slö nu när jag blev mätt i magen, kanske lägga mig och kolla lite mer Simpson´s och vila tittorna en stund... Ninni va ju uppe klockan 1 i natt och va hungrig och sen igen vid 6-tiden, så jag har blivit väckt mer än vanligt, vilket märks lite idag.

Imorgon ska vi till BVC, så får vi se vad skruttan väger nu =) Hon ska få vaccinationen med och vi får köpa alvedon till henne så slipper hon kanske den värst febern denna gången. Tyckte så synd om henne sist, när hon låg hos mig och kved och pustade.
Morfar gissade på att hon väger 5286 tror jag att det va, nåt på 5200 iaf. Jag tror hon väger mellan 5200 och 5250. Får se =)
Sen ska jag ringa till dörr 23 och höra om vi kan komma och hälsa på en sväng. Vi va en jättesnabb runda och sa hej i söndags efter kalaset, men hundarna behövde komma ut och Ninni skulle ändå ha mat, så det blev bara en snabbis. Så imorgon hoppas jag att vi kan hälsa på ordentligt. Mamma hälsar jag på på fredag eller lördag ist, hon är ju ändå hemma varje dag, så man behöver inte boka direkt =)

Nu ringde Jocke och sa att han fått mer vad av Micke, så det blir nog lite jobb när han kommer tillbaka. Då ska jag passa på att vila mina tittor 10 minuter nu.

Höres!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0