Fredag del 2

Del 2 av fredagen är kvällens händelser. Vi körde ju in till Crille och öl hade vi med oss. Crille hade med varit på bolagen och handlat öl och cider.
Lite UFC spelande och karlarna drack gott, jag väntade tills jag hade ammat, sen tog jag med en cider. Det va en ny sort, och den va helt ok.


Gollar!



Löööv!



Fining!!



HAHA, lätt den fulaste bilden vi har på Ninni =)




Vi skulle käka lite med och det blev klubbat att planka på Rubis hade suttit fint. Vi traskade dit och Crille hade redan börjat bli lite rund om fötterna =)
Vi beställde och under tiden maten blev klar så skulle det tas en snapps, en "Macho-snapps". OK, vad är det då?
Bartendern började blanda tilt nåt men lång tid og det inte, för den innehöll bara två ingredienser. Tequila och tabasco.
Ja, precis, fy fan!
Och det är precis vad den smakade med. Jocke och Crille drog i sig sina och jag väntade lite. Men jag fick inte i mig hela ändå, för det va den äckligaste snapps jag någonsin druckit. Jag klarar av starkt och så, men denna smakade äckligt! Så nej tack, den drack jag inte.

Sen va maten klar och vi åt. Maten va ok, men som många gör med fläskfilé, så va den lite för välstekt. Men vilken potatismos, den va hur god som helst!
När vi ätit och Crille hade drygat sig klart i baren, så gick vi. Men med oss fick vi en massa nya askfat, hon som jobbade frågade om vi behövde, så jepp ok. Tack.


Mys pys!









Va ska vi ha?


Jocke träffade folk han kände som han inte träffat på ett tag, Ninni hade kul =)


Vi gick ner till Off Side en runda med. Där va inte mycket folk, men i lilla hålan Hörby så känner ju alla alla... Trevligt folk och Ninni va ju hur poppis som helst =)
Vi träffade lite nytt folk med, hur trevligt som helst och Ninni charmade dem alla =)

När de stängde där så gick Crille ner på Valvet en sväng och Jocke hämtade honom sen så vi kunde gå hem igen.
Vid detta laget va Crille full. Vet inte hur mycket han hade druckit, men undan gick det iaf  =)
Jocke hade med druckit en del, men inte alls i takt och mängd som Mr. Crille, å han va bara sådär lagom lullig och härlig =)
Vi kom hem och Ninni somnade gott i sängen. Vi satt och snackade lite innan vi började känna oss trötta och begav oss hem. Crille hade bjudit upp en sina grannar med och fortsatte nog när vi hade åkt med =) Full och glad va han.

Vi pratade med Crille dagen efter och han mådde inte bra, hade minsann kräkit och va inte på topp. Han hade tvätt-tid med klockan två och innan dess skulle han fira sin mamma. Glad att jag inte va Crille i söndags!

Vi hade en trevlig kväll och det va roligt att träffas igen, vilket vi bestämt att vi får se till att bli bättre på nu framöver.

Tack Crille för allt och en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0