Fedag

Fredagen har redan kommit och veckan har sprungit iväg som vanligt.
Igår va vi ju på BVC och Ninni fick sin vaccination. Det gick bättre denna gången, vid första sprutan så tittade hon bara på Gun och sa inte ett pip. Men sen kom den andra sprutan och den är värst, vilket Ninni höll med om. Lissen i ögat blev hon men det gick över ganska snabbt ändå. Hon va så duktig så. När det gäller vikten så hade vi alla fel, hon vägde 5070 och vi ska öka med maten och gröten som hon börjat äta och tycker är så gott, det tar vi fler potioner av. Jag ammar bara henne morgon och kväll nu, resten av målen blir mat och gröt och hon har fått ersättning då min egen mjölk börjat att sina, men nu blir det väl att nästan sluta med ersättningen med och servera gröt då ist. Ninniskrutt börjar bli stora tösen =)

Sen va vi ju och hälsade på Ingegerd! Det va skönt att träffa henne igen och jag hoppas vi kan åka in och hälsa på nåt i nästa vecka med så vi får träffa alla innanför dörr 23.
Ninni hade det hur mysigt som helst i Ingegerds famn =)











Vi körde hem sen och vi vilade alla en stund innan det va dags att köra ner till Vollsjö. Vi skulle kolla in fotbollsklubben där och snacka lite med herrlaget. Jocke har ju velat börja spela fotboll igen ett tag nu och vi känner lite folk där nere, så vi checkade läget och fick tränings schema. Inget super lag det där och lite mer disiplin och lagkänsla skulle behövas, men man får ge det en chans och se hur det är.
Vi ska gå igenom Jockes fotbolls skor och kläder och köpa nytt vad som behövs. Vi ska köpa en box-säck med, så han, och jag med faktiskt, kan börja träna flåset lite.

Efter att vi tittat en stund körde vi upp till pizzerian och käkade och hälsade på innan vi fick köra hem till hundarna igen.
Hemma va det slapp som gällde, vilket inte va fel. Tittade lite på serier och sen vaknade Ninni vid 1-tiden. Hon va hungrig och febern hade kommit. Men den den va inte så hög, kändes lite varm och eftera tt bodyn åkt av och pappa hjälpt till att kyla ner kroppen lite så blev det bättre.
Innan Ninni gick och la sig igen fick hon ligga och mysa hos pappa lite =)



Mamma ringde och väckte mig idag vid 10. Hade gärna sovit längre då vi inte kom i säng förrän vid 3 i natt... Men hundarna ville ut efter att jag pratat med mamma och sen vaknade Ninni och ville ha frukost och nu är klockan snart tolv, så det känns lite väl att gå och lägga sig nu.
Kan kanske få vila en halvtimme sen innan vi kör in till Hörby.
Vi ska in och fira min syster Russi. Hon tar examen idag och det är grillning och firande hemma hos henne vid 18.30. Men det blir inte sent idag, hundarna får vi tänka på och eftersom Ninni hade feber i natt och va uppe en stund så kan hon behöva en kväll nu där hon får somna gott i sin egen säng och slippa vakna av att man sätter henne i bilen och sen tar henne därifrån för att lägga henne.

Mormor ska köpa en babysitter till Ninni nu. Jah har hittat en sån jag vill ha och den finns strax utanför Hörby. Får köra och kolla så den ser bra ut.
Igår ringde jag till neo-avdelingen i Lund för att få en ny tid. Innan när jag ringt, så har det bara varit ett meddelande om att Åse är sjuk. Nu svarade en dam och berättade att Åse fortfarnade är sjukskriven och att se inte kommer ha någon mottagning under sommaren iaf och kanske inte sen heller!!
Tråkigt tycker jag, för det har vrit kul att få komma in där, där de är specialiserade på prematurbarn och vi har ju träffat dem en del om man säger så.
Men vi får se hur det blir.

Nu ska jag ta en kopp kaffe med min käre man.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0