Död bil

Igår när jag och Ninni hade varit på Ica och handlat innan vi skulle till mormor så kom jag ut till bilen och hade packat in allt och skulle köra, så ville inte bilen alls ta sig någonstans...
Det hade inte varit några problem innan och den hade inte visat några konstiga tecken på vägen in till byn heller, så jag fattade nada. Bensin visade den att där va kvar för 4 mil, men jag tänkte att det kanske va det ändå, inget jag kunde göra åt, för vi har ingen dunk i bilen.
Nähä. Det va bara att packa ut vagnen och Ninni och vi fick gå till mormor ist och lämna bilen på Ica.
Det va ju varmt och skönt att gå och när vi kom upp till mormor blev hon så glad och jag fick ringa Jocke och berätta vad som hänt. Han skulle komma och se vad det va för fel på bilen.
Ninni åt lite och somnade och och sen kom Jocke och hämtade mig. Vi körde så Jocke fick kolla läget lite men sen fick vi köra så Jocke fick fixa ett jobb och på vägen tillbaka igen hämtade vi lite saker för att kolla bilen mer ordentligt.
Jocke kollade bensinen och hade haft med sig några liter som han tankade på.
När han skulle kolla så det inte trots allt va vatten kvar sedan den gången vi hade sånt problem upptäckte han att det va pumpen det va fel på. Och som tur är så va det bara säkringen som hade gått =) Pihu =)

Så då va det fixat och vi körde tillbaka till mormor till en glad men lite slö av värmen Ninni. Vi tog en kopp kaffe och sen körde vi hem och grillade lite och sen va det bara soffan med en film som gällde. Ninni va så glad att få träffa pappa som varit iväg hela dagen och hon somnade i hans famn och sov så gott så =)

Nu ska jag vänta på att Ninni vaknar igen och sen ska vi köra in till Hörby idag med. Sen ska vi till Jojjo och baka =) MMmmmm, sååå gottgott!!!

Bilder från grillning och så det kommer, men det tar en sån jävla tid att lägga upp dem med mobilt bredband, så jag får göra det när tiden finns helt enkelt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0