Röntgen och besök :-)

Ja, strax efter 2 följde en sköterska med oss till röntgen och tur va väl det, för jag hade kanske hittat till röngen, men tillbaka hade jag nog inte kommit. Vi gick nere i kulverten liksom...jag har aldrig varit där nere innan, så en guide passade bra.
Ninni skulle ha mat då vid 2/halv 3, så vi stod och hoppasdes på att allt skulle gå fort innan Ninnis matklocka slog för mat, för då hade det inte varit en rolig eller glad tös de hade fått in på röntgen. Men vi klarade oss ifrån skrik och gnäll, Ninni tog det hela ganska chill och hon hann tom ta en liten powernap på röntgenbordet.
Sen efter att de slitit och dragit lite i henne där, så knallade vi tillbaka igen. Svaren får vi nog inte förrän imorgon.

När vi kommit tillbaka till vårt rum, så ringde Sara, då va de här :)
Ninni skulle ju ha sin mat, så Sara fick äran att hålla i den biten :)
Vi snackade om lite allt möjligt, barn, bajs och ogoda dofter m.m. Skönt med lite sällskap och kända ansikten.
Sen innan de gick så kom det fram att bröderna Lack är lika på många sätt...Kom in på att koka mjölk i vattenkokaren. Vilket Conny hade provat, men som nog inte slutade så bra. Detta har även Jocke provat, det slutade med att vi inte har någon vattenkokare kvar.
De båda ville dessutom koka mjölk av samma anledning med...varm choklad!

Jaja, ja säger då det :-)

Nu har jag fått i mig en paj som jag värmde i micron, vilket är det enda sättet att laga mat här. Här finns inte ens en liten spisplatta, bara micro.
Pajen skulle va en köttfärspaj, vilket jag tycker låter väldigt gott, men var köttfärsen va eller vart smaken av köttfärs tog vägen, det vet jag inte. Mat i magen iaf...

Dagen har rullat på och Jocke skulle nog försöka komma in sen. Skönt. Men jag fasar ju nästan redan nu för den biten som ine alls är rolig..när han måste gå.
Men vem vet, nu vet jag att vi får åka hem på söndag, jag har ju ett mål, så allt kanske känns lite lättare då.
Bara att återstå att se sen, om tårarna leker sprinklers eller inte.

Nu ska jag gå och diska, sen ska jag parkera Ninni i salen och jag ska gå och ta en dusch.

Tack för titten Conny och Sara, kul att träffa er igen och skönt med lite sällskap!! Krama pågarna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0