Phiuu...

Har fått gjort lite av vad vi skulle idag iaf...men sen blev det familjemys i soffan :-)
Jocke låg med Ninni i på bröstet och jag låg brevid och höll om dem, där låg vi hur bra som helst och tittade på film, Farmhouse.
Den filmen föreslår jag att ni INTE ser. Började lite si sådär, blev rörig, sen dum och ett irritationsmoment pga att karraktärerna nog va panndö korkade och saknade överlevnadsinstinkt, sen ännu mer rörig och blev en helt annan sorts film än vad jag trodde det va, sen blev den i slutet så hemsk i handlingen så att jag fick tårar i ögonen och ont i magen. Scenen som fick mig att må så borde inte få filmas. Usch!

Nåja, sen blev det fight. Mellan mig och Jocke då. Fast på skoj, för tränings skull och oj så kul det är. Men fy vad jobbigt. Min kropp är i chock, den har inte fått sån träning sen jag vet inte när...
Det började lite i soffan, sen övergick det till att soffbordet flyttades och Jocke lärde mig lite brottnig. JOBBIGT!
Vidare ut i köket, där blev det lite allmänt om slag, sparkar och fintar...som ledde till Jockes armbåge på mitt kindben, det va mest en touch, men dock en sån träff så det fick bli fram med en isbit och Jocke tryckte ut den lilla blödning som va på g.
Smällar man får ta :-)
Så kul det är, som jag saknar träningen!
Längtar tills vi kan köpa träningsredskap, mitsar, handskar och lite skydd så att det kan bli lite mer träning av det.
Fy så skoj!

Just nu ligger jag med Ninni här på mig,hon har precis ätit och nu ligger hon och päser lite.
Hon har dragit sin sond IGEN, 3:e gången sedan vi kom hem. Hon har ju ammat jättebra sedan igår, men det är lite svårt att veta så att hon får i sig allt som hon behöver, så vi ringde in och dubbelkollade. Vi skulle avvakta och bara fortsätta med att amma.
Jag tror inte det är någon fara, hon äter bra och har hon inte orkat äta så mycket som hon behöver, så vaknar hon bara tidigare och är hungrig.
Vi ska ju ändå in till Neo-avdelningen imorgon och väga henne och göra de andra undersökningarna, är det något så får de sätta in en ny sond då.
Hoppas snäckan får i sig vad hon ska, att vi inte behöver sonden mer, för då kan man se hela hennes fina ansikte. Vi ska ta av klisterlappsgrejen hon har, så vi kan få se henne nu, de kan sätta på en ny om det behövs.
Hihi, vi vill ju se vår fina dotter!

Hmm...jag tror jag kommer ha ont i mina stackars muskler imorgon...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0