Nu så!

Ja, nu har det slarvats igen med bloggandet...men vi kom hem igår.
Vi åkte in till Neoavdelningen i tisdags morse, Ninni fick sina droppar i ögonen inför undersökningen och sen efter ca en timme kom läkaren. Hon satte på sig en apparat på huvudet och sen satte undersökningen igång.
Inte trevlig.
Hon satte en liten, liten sak som tvingade upp Ninnis öga och höll det öppet, sen hade hon en liten liten sak som jag tror att hon förde mellan ögonlocket och ögat. Sen vet jag inte mer, för jag kunde inte titta.
Fick en klump i magen av att höra Ninni ledsen på det viset och det såg obehagligt ut, det lilla fina ögat som tvingades att vara öppet och panik skräck i det fina ansiktet.
Men Ninni är en tapper och tuff tjej, så fort läkaren va klar så va det lugnt igen. Hon är cool vår tös!
Utan att tänka på det så antagligen råblängde jag på läkaren, för Jocke puttade till mig lite, jag kan ju inte säga att jag va glad på henne, meen herre gud, hon är läkare som gör sitt jobb och hon va väldigt duktig. Man är lite tramsig ibland.
Men, allt såg bra ut, inga problem med snäckans ögon inte.

Ja, sen va det inte mer att göra, allt va klart, Ninni skulle va på avdelningen i 4 timmar innan vi kunde få in henne på rummet. Vi gick och la oss så länge, sen kom de in med Ninni, hon fick mat och somnade i min famn, jag somnade med igen och sen vaknade vi tre sömntutor vid 7-tiden på kvällen. Vi hade sovit i nästan 7 timmar. Men skönt va det.
Ja, utvilade och med en säkerhet på att vi inte skulle kunna sova mer den natten, så körde vi hem och hämtade laptopen. Där finns inte mycket att göra mer än att kolla tv`n som är i det lilla gemensamma köket, så när vi kom tillbaka, så tog vi beslag på köket helt enkelt, slog på tv`n, hade kuddar och filt i soffan och laptpoen med poker redo.
Timmarna gick och frammåt morgonkvisten somnade jag till ett par gånger, med Jocke kunder inte somna.
När klockan blev 11, va det dags för hörselkontrollen. Vi hade ingen aning om hur det går till när man kollar hörseln på en bebis. Men det visade sig att en liten "propp" som är ihopkopplad med en apparat sätts i örat. Örat skickar sen tillbaka skuggor av ljudet som apparaten sänder ut.
På vänsterörat va allt kanon, men högerörat va inte bra. Men det va inget att oroa sig för, för det kunde nästan med säkerhet va vatten som fortfarande va kvar i örat , vilket kroppen själv skulle ta hand om. Vi skulle göra en undersökning till när vi är inne och gör nästa ögonundersökning om 2 veckor.

Sen fick vi köra hem!
Tack!
Så tråkigt att behöva stanna över natten, men de ville ha lite koll på Ninni, det kan ta på de små liven efter ögonundersökningen.
Vi gjorde inte mycket när vi kom hem, eftersom vi vänt på dygnet redan, så blev det en eftermiddag till med sömn och vi va vakna hela natten till idag. Vi spelade poker och lyssnade på musik.
Vi va på väg att lägga oss vid 4-tiden, eller så va det vid 5. Men det tyckte inte Ninni, för hon skulle absolut inte ligga själv hon inte. Först tänkte vi att hon kanske va mer hungrig, för hon letade lite, men så fort hon fick komma till bröstet, så somnade hon. Ok, då  får det väl va så, då lägger vi väl dig igen så vi med får sova.
Nej, inte godkänt alls, hon blev så sur!
Tog upp henne igen, då blev hon nöjd, bara av att få ligga hos mig. Jocke sa att jag kunde lägga mig innerst, med Ninni i famnen, så kunde han ligga brevid oss. Men jag slappnar inte av riktigt då, jag vet att Ninni ligger i famnen och är lite nervös att om jag somnar ordentligt så kanske jag får för mig att vända mig eller nåt.
Så Jocke tog henne ist, vi la oss tillrätta, men nej.
Då tog jag henne igen och la mig ändå, Jocke låg på min ena sida och vi la en kudde på andra sidan, så kunde jag slappna av bättre. Det passade snäckan, hon somnade som en stock hos mig.
Men jag och Jocke kunde inte somna, så jag kom på att jag har lurat Ninni lite innan. Så vi tog filten, la den runt Ninni och jag höll henne en stund till så att hon somnade om igen, sen la jag ner det lilla Ninnipaketet i hennes "säng" ochhon fortsatte att sussa gott :-)
Nu va klockan 7 nåntning påå mogenen och vi fick sova...

Vi gick upp vid 12 idag, fixade lite här hemma och sen iväg till Johnny och Ann, Jocke skulla hjälpa dem med datorena och nåt med tv`n.
Sen knallade vi hem igen och då ringde vi till Neoevdelningen för att säga till om att vi ville få sonden isatt igen, Det drog Ninni nångång i morse. Så Åse kom och fixade det, sån tur att hon bor så nära med tanke på att detta va 4:e gången Ninni drog sonden sedan hon kom hem. Hon tycker absolut inte om den!
Förhoppningsvis slipper hon den snart, men hon måste orka amma mer för att det ska gå. Bara att kämpa på, men hon är duktig, det blir bättre och bättre iaf :)

Nu sitter jag här i soffan, Ninni sover som en stock, det som har stört henne i natt och lite under dagen har nog varit en fis på tvären, för oj som det brakade loss innan, sen somnade hon gott :)
Inte lätt att va liten alltid :)
Jag har en stund att ta igen bloggandet med, men tyvärr har jag inga nya bilder, har inte fått tillbaka batterierna som Jocke har i en ficklampa. Hoppas han kommer ihåg att ta dem imorgon.

Imorgon ska jag fixa papper och ringa runt lite över allt. Ska ringa och boka tid för att fastsälla faderskapet :) , sen ska jag bla ringa till försäkrningskassan...och fylla i en massa papper om körersättning och sån mög. Trött bara av att tänka på det.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och vänta på att Ninni blir hungrig igen, då ska det bli bebismys för hela slanten :-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0