Första natten och dagen

Ja, ensamt och lite jobbigt kändes det att vara ifrån Jocke och gå och lägga sig själv på ett ställe där man egentligen inte känner någon. Men det gick, jag pratade med Jocke innan jag somnade och då kändes det lite bättre.
Sen tog det en timme och då pep det för fulla muggar från Ninnis övervakningslarm. Shit, tänkte jag, inte nu!!!
Men jag kunde pusta ut, för det va strömsladden som glappat och battreiet höll på att ta slut. Jag pluggade in den men då började något annat pipa med, så två fina pip-signaler och en nyvaken förvirrad Anna envisades...slutade med att jag ringde efter en sköterska. Men när jag tryckt på knappen kom det flera stycken rusandes in genom dörren.
"Det är lugnt" sa den den första till den andra och jag hörde hur de förde detta vidare till resterande som va på ingång.
"Det blev lite fel där eller?" frågade jag.
Visade sig att den gröna knappen va intryckt sedan innan och när jag då tryckte på larmknappen så blev det ett jättelarm av det hela...
"Vi lever, jag vill bara få tyst på apparaten"
Inga problem, de fixade det och sen somnade jag om igen :)

Sen va det dags att vaakna efter en timme igen och ge Ninni mat. Jag tackade henne för att hon sov som en sock, för då kunde jag ge henne mat i hennes säng och jag kunde somna om direkt efter och det behövdes.

Vid 8 kom de in och väckte oss så att vi kunde få morna oss båda två under tiden de fixade maten :) Lyxigt!
Jag knallde, fortfarande lite yrvaken in i salen och tog upp Ninni så att hon fick ligga vid bröstet med.
Hon är sååå duktig, hon är så på hugget och vill verkligen amma. Men kommer det ingen mjölk direkt så blir hon surmule. Men hon blir bättre och bättre på att få till det grepp hon ska ha och man märker mer och mer att hon är hungrig och letar.
Efter att hon ätit, så knallade jag ner till Malmborgs och handlade så att jag har frujost och mat för några dagar, det va kallt som fan!!
På vägen tillbaka kunde jag inte hålla mig längre utan ringde Jocke. Jag väckte honom och vi snackade en stund, sen fick han sova lite till :)

Nu innan senaste målet mat så sa sköterskorna att hon skulle slippa den övervakningen hon hade och det blev ist ett nappnè (hur i tusan det stavas har jag ingen aning om) som larmar om hon håller andan i 20 sekunder.
Framgång!!

Nu sitter jag på rummet och tar det lite chill, snart ska lill snäckan äta igen, tror minsann att jag ska sätta igång Vänner på datorn och kolla på det under tiden. Mysa ner mig under täcket med Ninni och kanske vila middag med henne sen :)

Tack Ljungvall för att jag får låna modemet, så skönt att kunna ha kontakt med denna lilla värld med :) och tack för att du kunde va hos hundarna igår så att Jocke kunde stanna en stund!
Och hörre ni Min Dude och Mr. Sunden-Legenden-Ljungvall, ta det nu iaf lite lugnt när ni eldar så att inget sprängs i luften, som inte ska sprängas :)
Ta kort så att jag får se!! Kuligt :-)

Så, nu ska jag börja förberda film och mys med Ninni!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0