Felåååt...!

Jag är superkass på att blogga just nu, I know, I know...men jag har bara inte tagit mig tiden till att sätta mig ner. Har jag suttit vid datorn så har det bara varit för en kort stund eller för att spela krigsspel med Jocke...vi har fått lite dille på det och timmarna går fort...hehe. Men det är ju skitskoj! Jocke kör helikopeter och jag åker med och pangar fienderna :-)

Men lite nytt kan ni ju få ;-) Som att vi hade möte med BVC i går tillsammans med hemsjukvården, gick igenom lite vad som hänt med Ninni och hur vi kommer gå uppe på BVC ist nu i fortsättningen. Men vi kommer fortfarande ha kontekt med Neo och det kommer vi nog ha i några år framöver. de vill gärna följa upp hur Ninni utvecklas och så, inget oss emot, så det ska vi göra.
Ninni står lite stilla med vikten, men inget att orora sig över, så länge hon inte går ner så.
Hon är mycket mer vaken vår lilla sessa, men ibland på opassande tider får jag ju säga, men det får man på köpet :)
Hon hade en sån natt igen då vi inte fick somna förrän närmare 5 på morgonen och det va mig hon skulle ligga hos för att va helnöjd. Happ. Men det som är skönt är att Jocke är vaken med mig och försöker låta mig sova vad det går när det är såna nätter. Min underbare man.

Sen hade vi en liten dröm på G...som jag sa till Jocke så gick jag och hoppades undermedvetet, lite för mycket med, för det hade varit helt perfekt, så bra det hade blivit. Men det blev inget av det.
Vi hade ett hus på G som vi kanske kunde få hyra, det har blivit uthyrt innan och nu bor där ingen. Men det visade sig att han som äger huset själv ska renovera det och flytta in....bajs.

Är det någon som vet ifall det finns ett hus eller nån stuga som ska hyras ut, så snälla snälla hör av er.
Vi vill ju komma härifrån, ha en trädgård till hundarna och Ninni ja, och till oss med så klart. Ut på landet. Eller utkanten av Hörby iaf.
Vi letar vidare...

I kväll ska det nog bli en liten pokerturnering :)

Kommentarer
Postat av: Annica

vet ett nyrenoeverat hus som kommer bli ledigt senar i köinge men det är en hyra på 6-7tusen. är det intressant ändå?

2009-02-01 @ 16:25:43
Postat av: Annamin

ANNICA - Ja, vi ska se hur det går med det vi har på G nu, men släng det inte i sjön än!!

Tack för hjälpen!

- Anna

2009-02-01 @ 22:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0