Chill

Igår blev det chill dag. Vi gick här hemma och bara va, planrena vi hade blev inte av. Först skulle vi åkt för att hälsa på Conny, Sara och killarna, men det blev inget av det.
Jag läste Saras blogg och fick reda på att vi inte kommit när vi va väntade.
?
Då frågade jag den nyuppstigna Jocke vad som va planerat. Det visade sig att vi skulle ha varit där kl 11...jaha, va bra då. Det är bra när man vet vad som är bestämt, mest så att man vet så att man inte missar vad man ska göra.

Så, nu har jag hängt ut dig lite hjärtat ;-)

Sen skulle vi bli bjudna på middag hos min syster yster, men hon va tvungen att köra Marko och killarna till en handbollsmatch.
Så det va de planerna, men det blev en lugn och skön dag och på kvällen gjorde jag kladdkaka som blev smarrig som attan, men lite segare kunde det dock blivit, det va mer kladd än segit. Ska göra mer idag :)

Idag vet ja inte vad som händer mer än at tvi ska fixa med lite papper och ut och gå en runda när vi gjort det
Imorgon ska vi in till Lund, förhoppninsvis för sista gången. Jag pratade med Anna-Lena innan idag för att höra vad de säger om amningen, för sedan igår morse har Ninni gjort stora framsteg. Hon är så på hugget och hon äter som tusan lilla knytet, hon är jätteduktig. Så vi har låtit bli att sonda henne vissa mål för att hon fått i sig mycket redan och låtit henne va tills nästa mål om hon inte vaknat tidigare för att hon varit hungrig.
Detta tyckte Anna-Lena lät hur bra som  helst och tyckte att vi skulle fortsätta på detta spåret.

Bilder. Ja, jag hade haft en del nya, för tillfällen har det funnits, men jag har inga batterier till kameran. Ska ordnas idag. Sen har det helt plötsligt försvunnit två batterier, till kameran som går att ladda. Hur glad blev jag på en skala när de inte låg i skåpet längre. Nu har vi bara ett par. Mög. Tror vi har ett troll som går och tar saker här hemma, för varken jag eller Jocke har använt dem och sen är de bara borta.
Jaja..

Nu ska jag ta en kopp kaffe till, lite frukost hade suttit fint med..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0