Men va #/)¤?#=

Jocke ropade på mig och påpekade att det inte va rätt ÄN!!!
Trodde han skämtade med mig, men nejdå. Va fa¤(/(#)¤&)¤#/#!!!
Jag tänker ju rät men skriver fel. Som sagt, jag skyller på att jag inte sovit ordentligt. Men i natt har jag och hjärnan kanske kan börja fungera som den ska.
Nu har jag, för att det ska bli rätt i text med, kopierat från en kommenar :)
Ingegerd GammelMOSTER är det!
HA!
Och Ingegerd, det är inget illa ment emot dig! Men det tror jag att du förstår.

Jaha, i natt har jag som sagt fåt sova ordentligt. Såå mycket bättre jag känner mig idag, Jocke sa med att jag ser ut att må bättre, piggare.
Kvällen då jag bloggade och berättade att jag hade en surfia till dotter, det höll i sig hela natten...Hon va övertrött samtidigt som hon hade lite magknip. Hon visste inte själv vad hon ville. Men fisarna har kommit och igår bajsade hon, vilket hon inte skött så bra de senaste två dagarna. Efter det såg man hur nöjd hon blev och sen har hon med mått bättre. Så igår kväll va det det bara en massa mys hon ville ha. Hon låg och mös med pappa nästan hela kvällen, låg där och kikade lite, suttade på bappen och päste. Hade det hur bra som helst :)

Jag gick upp vid 11 idag, kände mig utvilad, såg till så Ninni blev mätt i magen, gick ut med undarna och sen gick jag upp och handlade.
Nu har vi fått i oss morgonkaffet och vi tar det bara lugnt. Ska kanske ner till Russi, min syster, och hennes sambo Andreas ikväll eller imorgon. Hon kar ju inte träffat Ninni än. Vi har inte haft speciellt bra kontakt de senase åren. Anledning...tja, två systrar som är lika envisa. Spelar egentligen ingen roll varför det blev som det blev längre, jag hoppas bara att vi kan bygga upp allt igen och att vi kan pespektera varandrs liv, jag är jätteglad att vi har kommit en bit på vägen.
Ska bli kul att sticka ner och hälsa på dem, för de har prceis köpt hus:)

Ja, vi letar ju vidare när det gäller hus. Vår plan gick åt skogen. Men både jag och Jocke hade nog en aning om detta, vi testade en avgörande person och det visade sig att våra aningar stämmde bra. Så vi sa att vi inte vill fortsätta, vi har en dotter att tänka på så vi kan inte bara sitta på röven och vänta på att saker ska bygga sig själva...
Men jag har hittat ett hus som kanske kan va intressant. Jag ska ringa och höra med dem vad de tänkt sig.

Ska jag göra nu.

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Ha äntligen föll poletten ner så nu är det rätt,men jag håller med dej,det är inte lätt med alla mostrar och fastrar som skall plaseras på rätt plats,kram.

Hoppas ni också får ert hus snart.

2009-02-18 @ 14:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0